Maca i Taki
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Nakon što su mediji objavili vest da je na parkingu ispred zgrade zapaljen automobil Radomira Marinkovića Takija, poznati ne prestaju da iznose teorije o tom incidentu.

Među njima je i Maca Diskrecija koja je ubeđena da je Taki upao u opasne probleme sa mafijašima i da sada nema kud:

- Kad imaš posla sa mafijom, to je nešto najgore, Taki sigurno ima posla sa mafijom... Ne daj Bože nikome! Pa što meni ne zapale automobili – zapitala se Maca Diskrecija u jednoj emisiji i dodala:

- Da su mu to napravili Majini hejteri i antifanovi kako je rekao i sam, to bi se sve desilo i ranije... Nije to istina, mislim da se Taki upleo u neke probleme u koje nije smeo... Takija znam iz viđenja, u prolazu smo se videli, preporučivao mi neke drugare, zvao me na kafu, ali sam mu rekla da ja za pare to ne radim, to mora da se zna – istakla je Maca koja kaže da joj je Taki ovako OK lik.

@hypetelevizija Da li ste pogledali Macin intervju na nasem kanalu? #hypetv ♬ original sound - HYPE TV

Tom povodom Taki se odmah oglasio za Alo! i poručio da ne sme mnogo da govori o kolima koja su mu zapaljena na parkingu jer je istraga u toku:

- Ako bilo ko ima informacije o tome ko mi je zapalio kola, neka ide u policiju, ja ne smem da dajem izjave dok traje istraga. Svi ti koji se sad prave pametni i tvrde da znaju istinu, neka odmah idu u policiju da prijave sve – rekao je Taki za Alo! koji je ranije, kada se incident desio, takođe za Alo! objasnio da ne zna ko stoji iza svega što mu se desilo:

- Ja se nisam nikome zamerio - započeo je Taki tog dana kada mu je auto zapaljen za Alo! pa nastavio:

- Nije mi uopšte svejedno, nisu ove stvari naivne, a ja nemam predstavu ko stoji iza svega i šta je razlog. U policiji sam, dajem izjavu i ne mogu više od ovoga ništa da vam kažem, čudne se stvari dešavaju. Čim budem imao više informacija, ja ću vam se javiti - rekao je Taki za Alo!

Podsetimo, otac starlete Maje Marinković, koja je trenutno u "Eliti", objavio je prošle nedelje, najpre, video snimak svog spaljenog automobila, a zatim je pokazao da je još nekoliko vozila koja su se našla na parkingu pored njegovog auta, takođe oštećeno. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading