Brendon
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Rijaliti zvezda Branislav Radonić Brendon odlučio je da se predstavi kao žena i konačno pokaže sve ono što je u njemu dugo ležalo, a plašio se da to o njemu ispliva u javnost.

Kontroverzni učesnik Pinkovog projekta neko vreme je bio odsutan iz medijskog života, a onda su isplivale informacija sa jednog sajta za upoznavanje na kom se Branislav Radonjić oslovljava kao trans žena Milica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samoposmatramo1

 

On je naime, otkrio da ima 30 godina i da bi se intimno druženje odvilo u njegovom stanu na Novom Beogradu.

Stranica koja se bavi komentarisanjem rijaliti učesnika obelodanila je fotku sa aplikacije, a komentari su bili podeljeni.

- Brendon je top kao devojka, lepši je od većine žena koje su se filerovale; Sve više se pretvara u žensko, ja sam siguran da je na hormonskoj terapiji, uskoro će objaviti promenu pola; Ovde baš liči na Miljanu Kulić, pisali su korisnici Instagrama.

Podsetimo, Branislav Radonjić Brendon veliku popularnost stekao je u rijalitiju "Zadruga".

Između svake sezone rijalitija, on napravi pauzu i nigde se u medijima ne pojavljuje. Kako su mnogi fanovi rijalitija istakli, Brendon im fali u novoj postavci Elite 7.

Inače, kada se Brendon pojavio u "Velikom Bratu" nije imao nikakvih estetskih korekcija na sebi, dok je sada situacija skroz drugačija.

On je važio za prirodnog lepotana koji je izazivao pažnju javnosti svojim izjavama i svađama u rijalitiju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading