Matora
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Učesnica Elite Jovana Tomić Matora porazgovarala je sinoć sa voditeljem oko aktuelne teme i preljube koju je počinila njena supruga Anita Stanojlović. 

- Kakva je situacija sa Anitom ovih dana? -pitao je voditelj. 

- Malo sam se povukla i ne pričam, mislim da su primetili pa su me malo oraspoložili. Stvarno me ne dira i to mi olakšava. Mada mislim da dosta radi taktički, da bi mi proradila sujeta, pa ja njoj priđem. Na Munju onaj dan sam više odreagovala zbog sebe nego zbog nje. Svi redom se druže sa njom a drukaju se - rekla je Matora.

- Neki bi sada rekli da biješ tuđe bitke - rekao je Darko.

- Bilo mi je krivo jer mi je Munja prišao i rekao je da bi terao ovo dalje ali neće iz poštovanja. Bude mi krivo kada čujem da je kradu, krivo mi je i za Milenu a zamisli za nju. Naravno da imam emociju i bude mi krivo. To lažno poštovanje me ne zanima. Jedini koji joj nije vratio je Nenad a rekla mu je najmorbidnije stvari. Muka mi je da se svi druže i govore mi kao da me poštoju a imaju drugo izlaganje -rekla je Matora.

- Koliko i dalje razmišljaš o Matei? - pitao je Darko.

- Mene to razvaljuje, evo sada sam pričala sa Teodorom. Ja sam skoro mesec dana imam isti san i svašta sanjam. Muči me ta teorija zavere, sanjam Anitu da me vara sa različitim ljudima. Budim se iscrpljena. Ta devojka naravno da ide u emisije i priča sve i svašta. Anita nije pola priznala. Prišao mi je Lepi Mića i ja sam mu to rekla, da mislim da Anita laže. On mi je preko stola rekao da se plaši zbog tih slika da nastavlja ovo sa Mateom. Ja to osetim kod nje ali znaš kad se nadaš. Mislim da joj jeste slala te slike ali nije sigurna da Matea ima dokaze. Neke stvari su mi stvarno neshvatljive i mislim da se Anita samo kaje jer sam ja bila perfektna u tom odnosu - rekla je Matora.

- Šta bi ono sinoć sa Bebicom? - pitao je Darko.

- Baš smo sad pričali i rekao mi je da je plakao i da je sve ono govorio da bi je povredio. Svašta su oni prošli i njeg ato muči i mori. Njemu se sviđa Teodora i to nije sporno ali njemu je tek sada proradilo nešto kada je ušao Zola. Bebica je sv eto video i sada se setio svega. To je vid emocija. posle mi je Teodora bila presmešna kao i njene suze. Zolin ulazak ga je odao - rekla je Matora.

- Da li bi sada na pusto ostrvo otišla sa Anitom ili Lejdi Di? - pitao je Darko.

- Sa Lejdi Di -rekla je Matore.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading