Dejan Dragojević
Foto: Printscreen/Foto: Youtube

Dejan i David Dragojević končano su pronašli devojke po svojoj, a naročito po meri njihove majke Biljane Dragojević. Naime, nakon Dalile i Aleksandre Subotić s kojima nije imala zajednički jezik, Bilja nove snajke prosto obožava i više ne skida osmeh s lica.

Naime, bivši rijaliti učesnici fotografisali su se sa lepšim polovinama Jovanom i Tamarom i mamom koja je posle svega što su prošli, srećna i spokojna. Da joj snajke odgovaraju vidi se po njenom osmehu, a i braća se odlično slažu što do pre nekoliko godina niko nije mogao ni da sanja.

Dejan je nedavno pričao o svojoj devojci Jovani i njhovim planovima.

- Naše upoznavanje je jako čudno i simpatično, pogotovo naš prvi susret... Nekako je sve kliknulo na prvu i odmah smo skontali da je to to... Mesec dana smo u vezi, a imamo osećaj kao da je 10 godina, toliko je opušteno, prelepo i totalno neverovatno da ovako nešto postoji... Pogotovo ona, stvarno je kao stvorena za mene, a sada je pokrenula i svoj biznis - izjasnio se pobednik rijalitija "Zadruga".

Sa druge strane i David je srećan i spokojan. Oni trenutno žive u Veterniku, a majka Biljana mnogo je suza prolila dok se situacija nije sredila.

Podsetimo, Dejan je sa porodicom mesecima bio na ratnoj nozi. Problemi su počeli u rijalitiju "Parovi" gde su bili sa svojim tadašnjim devojkama Aleksandrom Subotić i Dalilom Mujić. Braća su se posvađala na krv i nož, a majka je zbog toga najviše patila. Situacija se smirila kada se Dejan razveo od Dalile. Malo po malo, porodični odnosi su se regulisali, a pronašli su i nove ljubavi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading