Ivana
Foto: Alo/Printscreen

Popularna voditeljka najgledanijeg rijalitija i bivša učesnica istog Ivana Šopić proslavila se, pored svog učešća i po ljubavnoj priči sa Stefanom Karićem, a mnogi su je upamtili i po oštrom jeziku i atraktivnom izgledu. Iako su mnogi pokušali da se dočepaju Ivaninog srca, upravo zbog njene lepote, retkima je to i uspelo.

Naime, Ivana nije uvek izgledala zanosno kao što danas izgleda. Ona je uradila nekoliko (ne zna se pouzdano koliko), plastičnih operacija i pre njih izgledala potpuno neprepoznatljivo, prenose domaći mediji.

Ivana je i sama po izlasku iz "Zadruge 3" priznala da se odmah podvrgla operacijama, a tada je uradila sve popularnije zatezanje kapaka.

- Radila sam malo, da, malo sam se popravila... Malo sam se zategla. Nisu "mačije oči", ali malo sam sve ovo... - rekla je Ivana tada i pokazala koji deo je na licu radila.

- Svi ličimo jedni na druge. Imam taj neki prirodno tužan pogled i onda...pogotovo još deset meseci tamo - obrazložila je tada, preneli su domaći mediji.

Podsetimo, Ivana se, nedavno, sasvim slučajno našla u centru skandala kada je voditeljka Lea Kiš oplela po njenim koleginicama koje su postale voditeljke kada su izašle iz rijalitija, kao što je Ivana. Šopićeva je na to rekla sledeće:

- Odajem takav utisak zbog emisije koju vodim jer se od mene to očekuje tako. Mnoge starije koleginice su kometarisale kako je lako biti voditeljka rijalitija, kao izađeš iz rijalitija i postaneš voditeljka, ja mogu da se kladim da ja mogu da vodim njihovu emisiju, ali oni Pretres ne mogu" - rekla je ona u emisiji "Amidži šou".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Sneki

01.12.2023 19:27

Plastičara,kreštavica sa osnovnom školom. Na Pink-u sve starlete iz zadruge postaju voditeljke. Šopićka kreštavica,Ana i Dalila se prave važne,a Anastazija kad priča kao da se mazi.Sve su odvratne,j čim ih vidim i čujem,menjam kanal.