Tijana
Foto: Alo/Printscreen

Voditeljka Dalila Dragojević u novom izdanju emisije "Pitam za druga" na RED televiziji ugostila je rijaliti učesnicu Tijanu Ajfon, koja je prisustvovala svadbi Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore.

Tijana se ovom prilikom osvrnula na celokupnu situaciju između Anite, Matore i Matee Car, koja je javno obelodanila prepiske sa Anitom danima pre svadbe, na dan svadbe, pa sve do samog ulaska u "Elitu".

- Prvo da naglasim da je Jovana moj dugogodišnji prijatelj i šta god da ona odluči i da se desi, ja sam na njenoj strani. I razvod i svadbu, sve ću da podržim. Hajde da krenemo od svadbe. Mi smo otišli na tu svadbu, ja sam je videla kada smo se šminkale, a osobe koje je nisu videle, videle su je tek kada je bilo venčanje. Venčanje je trebalo da krene ranije. Ja nisam znala gde udaram za tu svadbu, menjala sam raspoloženje. Ja sam otišla u sobu i rekla da ne mogu da prisustvujem, pa sam se trgla i rekla da mogu. Sišla sam dole, vidim neki haos. Ona plače, skida šminku, a Matora je bila tu oko muzike, sve je bilo idealno. One su se venčale, Anita je opet nestala, odjednom dolazi u kupaćem. Sve vreme je bila izolovana, to se sećam da smo komentarisali. Videlo se da nešto nije u redu, ali smo prepisivali tome da je mlada, puna tenzije i mediji. Niko nije ni slutio na ovo. Kad su trebali da se šalju pokloni, ja nisam znala da li da šaljem ili ne, na kraju sam poslala. Da ti kažem, kada je Matora pravila haos i plakala, neka ti kaže Ermina kako sam ja reagovala. Ja sam arlaukala od plakanja, meni je bilo žao. Znam kako je gledala Anitinu majku, njeno dete, išli smo na ručak i tu je napravila haos, to je pred Zanzibar. Moje mišljenje, nije problem što se dopisivala, mlada je. Ja njoj verujem. Moje mišljenje je da nije htela da zavisi od Matore i da je radila lajvove da zaradi pare i htela je da ostane sa Mateom u okej odnosima zbog novca. Ona se malo više zaigrala - rekla je Tijana.

- Matea nije toliki gifter da bi Anita zavisila od nje - dodala je Dalila.

- Možda je Aniti to značilo u tom trenutku. Zaigrala se, pa se uplašila da će Matea da iznese i iznela je sve. Osuđujem je što je to radila na svadbi. Sedele su i pričale i Matora je pitala: "Kako bi volela svadbu?", ona je ispričala, Matora je ispunila. Ja da sam imala Matoru kao osobu, da mi skida zvezde sa neba, ja ne bih ni znala gde mi je telefon. Ja nemam sliku sa mladencima. Ona se nije udostojila, znaš kako ide svadbeno slikanje, ona nije nazdravila kao: "Gosti hvala vam što ste došli". Matora je bila ta koja je sve vreme ispoštovala...Problem je što je Anitina sestra jedina bila sa njene strane i nama je bila bitna Matora. Anita je bila prihvaćena od strane nas kao njena žena. Izbio je haos za šminku, napravila je da je Ermina kriva. U suštini je devojka bila u kupatilu, šatro plakala i slala slike. Niko od gostiju se nije snimao i slikao u kupatilu sem nje, kako bi onda Matea znala?! Nije bilo fizičke prevare, okej, ne treba da se razvode zbog toga - rekla je Tijana u emisiji "Pitam za druga".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading