Anita, Angelina i Matea
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Majka Anite Stanojlović, Angelina nedavno je otkrila koliko težak život ima i koliko joj teško pada sve ono što se izdešavalo u rijalitiju ''Elita'' između njene ćerke i Jovane Tomić Matore.

Angelina se sad ponovo oglasila i progovorila o navodima Matee Car da je tokom video-poziva s Anitom videla i nju. Anitina majka ne krije koliko je besna zbog svih Mateinih izjava za medije i ona na sve načine pokušava da stupi sa njom u kontakt, međutim to joj ne polazi za rukom.

- Htela bih da demantujem izjave koja dotična Matea iznosi, a lažne su, nikada u mom prisustvu nije pričala sa Anitom na kameri apsolutno i da zamolim klošarku da mene ne spominje, kao ni Alekseja. Sad mi već postaje jasnije dosta toga i vidim da se ona baš zaigrala i verujem da je pored ovog da sam ja znala za njihovu komunikaciju slagala dosta toga. Njoj baš prija medijska pažnja i očigledno želi popularnost, pa se posto -poto služi lažima da se što duže ne zatvori ova tema - rekla je Anitina majka i dodala:

- Posle njenog oglašavanja i iznošenja laži nisam mogla da ostanem imuna, iako sam rekla da više ne želim da komentarišem bilo šta. Poslala sam joj poruku, uporno je zovem, ali se klošarka ne javlja, niti odgovara. Bila sam malo i vulgarna, ali samo po zasluzi - poručila je Angelina za Pink.rs.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading