Anita
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Učesnica Elite Anita Stanojlović javno je otkrila šta se sve dešavalo na dan njenog venčanja sa Jovanom Tomić Matorom, kao i na koji način se sakrivala kako bi komunicirala sa Mateom Car, a od tada haos ne prestaje.

Nakon što je Matora iznela strašne stvari na račun Anitine majke Angeline i optužila je da je ljubomorna na ćerku, kao i da je samo pare zanimaju i javni život, sada se za Alo! oglasila i Angelina, koja je zapenila zbog Jovaninih reči.

- Šta je stekla ta Jovana, kako, na koji način, neka mi neko kaže. Toliko godina u rijalitiju, roditelji joj bolesni, kakvu kuću imaju i kako zapravo žive - brutalna je ona na samom početku:

- Jovana i njena porodica i neka me ne uzimaju u usta jer ih ni ja ne uzimam, prangija je njihova ćerka koja radi devojkama sve što radi, koja je manipulator, prevarant i najveći ženski odron, koja je izbacila Anitu u 2 sata noću sa malim detetom na ulicu i svojoj drugarici kod koje je Anita htela da ode sa bebom, zabranila da ih primi. Da li je to normalna osoba ili šta je, ne znam kako da je nazovem. Ološ, ološ, ološ...A o ovom što ga cepaju u bu*u  peder*iću Đedoviću ću o tom potom - ističe ona i dodaje:

- Meni je bitno da ja znam šta je istina, da moji sinovi znaju i moji prijatelji i osobe koje trebaju znati istinu, a ti lezilebovići i peder*ići i svi ostali pričaju zapravo o sebi. Sve što je izneto su apsolutne laži. Ne znam šta se dešava sa Anitom, iskreno, pa više ne zna ni šta prica, kao da nije sva svoja. Nije Matora nikakakva žrtva, ovde je Anita jedina žrtva koja je nasela na igru nekih Matorinih nazovi prijatelja samo da bi dokazali kao Jovani da je Anita sa njom iz koristi. Ovo je bila čista nameštaljka, ja potpisujem. Alo, ljudi, jesam jesam li ja luda, šta to Matora poseduje, jednosoban stančić. Koje pare ima Matora ljudi dragi, da li je ona multimilioner ili ima nekretnine, pa je Anita sa njom iz koristi, o čemu se ovde radi. Anita je glupa i naivna i mnogo veruje ljudima, ona sa svojom lepotom može da nađe ne milionera nego multimilijardera i da uživa u životu, ne treba joj kepec koji je nesposoban da bilo šta radi i zaradi - besno kaže Angelina za Alo!. 

Podsetimo, Alo! je došao i u pored ekskluzivnog snimka i fotografija porodične kuće Anite Stanojlović u Kruševcu, a Anitina majka je otkrila i kako zapravo ona izgleda i da, ono što je pričala Matora, ništa nije tačno.

- Objavljena je samo stara kuća u kojoj živi baba, ali postoje još dve kuće i plac, dvorište. Kuće su nove - započinje za Alo! Anitina majka i dodaje:

- Mi smo mnogo bolji domaćini i imamo mnogo vrednije stvari nego što imaju Jovanini roditelji, a ona tolike pare, vrednije i od njenog stana i svega što ona poseduje - priča za Alo! Anitina majka i nastavlja:

- Ovo su kuće u kojima je zaista odrasla Anita, nije u onoj staroj u kojoj stara baba živi, još jednu dvospratnu i još jednu pored niko nije video, kao ni dve garaže i plac. Moja porodica je domaćinska porodica - završila je Angelina za Alo!.

Podsetimo, učesnica Elite Jovana Tomić Matora jutros je išla na suđenje sa Miljanom Kulić, kada je svojoj advokatici rekla da kontaktira ženu iz opštine Crne Gore koja je venčala nju i Anitu Stanojlović, te da su pošalju papiri za razvod braka.

Jovana je sada u rijalitiju rekla da je predala sve što je bilo potrebno advokatici i da očekuje da će u najkraćem mogućem roku okončati zajednicu sa suprugom.

- Jedva čekam da se razvedemo. Najviše mi smeta što nosi prezime mog oca. Potpisala sam tužbu za razvod braka. Treba samo kod notara da overim. Volela bih i Anita da potpiše i da bude svesna šta je uradila. Razgovor koji traži da obavimo, nikada nećemo imati oči u oči - rekla je Matora.

Alo/AleksandraBelić

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading