Radomir Marinkocić Taki
Foto: Printscreen/Foto: Alo ilustracija

U toku emisije, Radomir Marinković Taki progovorio je o aktuelnim temama u Eliti:

- Taki evo i oni su pričali o tome. Maja je izjavila da voli Cara, kako vi gledate na to? - upitala je Ana.

- Ja nemam komentar na tom, zna ona da ja mislim sve najgore o njemu, on je nju povredio kao niko i nije vredan pomena. Svi znamo da je on njoj slao poruke, da joj je pisao, a nije vredan moga pomena, i neću mu dati na značaju - rekao je Taki.

- Janjuš ili Car za Majinog dečka? - upitala je Ana.

- Daleko im lepa kuća, ona je najviše volela Janjuša, a Car joj je glumio prijatelja da preboli Janjuša - dodao je Taki.

Podsetimo, Taki je nedavno komentarisao odnos Aneli Ahmić i Janjuša:

- Svi su oni tražili kadar preko Maje Marinković, ipak je Maja tamo njima velika noćna mora. Ovoj maloj Aneli je najveća noćna mora, sanja je noćima samo da se ne pojavi...To su rijaliti fanovi koji su godinama gledali rijaliti, vode se time da uspevaju te ljubavne veze, ali sve će to jednog dana da bude juče, ako se pojavi Maja, kraljica rijalitija. Ja mislim da je slab na nju, ja sam pokušavao na sve načine da rasturim to, ali otom potom - rekao je Taki.

@alo_portal Da li se Ana boji Zvezdana Slavnića?! Celu emisiju možete pogledati na našem YT kanalu! #alo #alonovine #alodnevnenovine #anacurcic #fypシ #fypシ゚viral #foryou ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading