MAJIN OTAC JAVNO O ODNOSU NJEGOVE ĆERKE I CARA Taki nije štedeo reči, urnisao i Aneli Ahmić
Foto: Printscreen/Printscreen

U emisiji "Amidži šou", rijaliti zvezda Maja Marinković došla je u pratnji svog oca, Radomira Marinkovica, poznatijeg kao Taki. 

Zbog objavljivanih prepiski sa Filipom Carem, koji je podsetimo se, veren sa Aleks Nikolić, Maja je došla u centar dešavanja.

Taki je sada prokomentariso ćerkin odnos sa njenim bivšim dečko, ali se dotakao i Aneli Ahmić.

- Svi su oni tražili kadar preko Maje Marinković, ipak je Maja tamo njima velika noćna mora. Ovoj maloj Aneli je najveća noćna mora, sanja je noćima samo da se ne pojavi...To su rijaliti fanovi koji su godinama gledali rijaliti, vode se time da uspevaju te ljubavne veze, ali sve će to jednog dana da bude juče, ako se pojavi Maja, kraljica rijalitija. Ja mislim da je slab na nju, ja sam pokušavao na sve načine da rasturim to, ali otom potom - rekao je Taki.

Osvrnuo se i na događaj koji se desio Deniz Dejm kada je nju napao nepoznati muškarac ispred splava.

- Ja sam odmah sutradan došao kod Deniz u poseti, ja sam je doveo u Srbiju, mi smo veliki prijatelj - rekao je Marinković za portal "Pink.rs".

@alo_portal “Ko u 21. veku može da ti ukrade muža, gospođe vežite kera za drvo!” #alodnevnenovine #alo #fypシ #majamarinkovic #fyp ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading