Matora i Anita demolirale kuću
Foto: Printscreen/Instagram

Nakon haosa koji je izazvala Anita Stanojlović koja je prevarila Matoru na dan svadbe, te je lagala sve vreme braka i obmanjivala, samo za Alo! oglasila se Sandra Rešić. Kako nam je objasnila, na dan svadbe su svi pokušavali da odvrate Matoru od udaje, ali nije bilo moguće. 

U tome je, kako je navela, najglasnija bila Ermina Pašović, pa je nju smirila Rešićeva jer je u tom momentu ostalo samo dva sata do dolaska matičara.

- Matora i ja se nikad nismo svađale oko Anite. Ermina je bila ta koja je od starta negodovala, pa je tako bilo i tada. Ona je ubeđena od početka da je ona prevarant i bila je u pravu. Uglavnom ja sam smirila situaciju jer nije bilo svrhe da sprečavamo Matoru da se udaje dva sata pred matičara. Ja sam jedva smirila Erminu u tom trenutku, to je ona i sama rekla. Ta frka kad je Anita histerisala, ali se to smirilo za pet minuta - rekla je Sandra za Alo! i dodala:
- Ubeđena sam da će se Matora pomiriti sa Anitom kroz recimo neka dva meseca. Ona je takva, toliko je željna ljubavi. Sad ne, besna je i razočarana, ja bih najviše volela da sam pogrešila i da sam u krivu. Anita će se povinovati do te mere da će se Matora polakomiti i pasti na priču da nije bilo fizičke prevare. A ako do pomirenja dođe, ja onda stvarno ne znam kakav bih ti komentar dala, mada verujem da će se pomiriti - zaključila je Sandra za Alo!

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading