IMAM ČESTO SVIRKE Bivša zadrugarka iskeširala novac za kuću i kola od 50.000 evra, evo čime se bavi
Printscreen

Bivša zadrugarka i pevačica Marijana Zonjić u poslednje vreme jako dobro zarađuje.

Naime, ona je otkrila da je u proteklom periodu kupila kuću u Podgorici, ali i automobil od 50.000 evra, te otkrila svoj emotivni status.

- Jako, jako dugo nemam dečka. Sve ovo što sam postigla ne bih postigla da sam imala momka, jer kad imam, ja se njemu posvetim - rekla je ona.

Marijana je otkrila i na koji način je došla do novca i priuštila sve to sebi.

- Imam često svirke, na Tiktoku sam, tu provedem četiri sata, i uzmem okej cifru, zadovoljna sam. Sve zavisi koliko se posvetiš. Ranije su na Tiktoku znali kad idem u toalet. Pričaju da sam sve ovo dobila zahvaljujući sponzorima, a ne znaju istinu - priča ona, a na pitanje koliko je najviše dnevno zaradila od pomenute mreže, odgovorila je:

- Za noć sam dobila 3.500 evra. I nisam lajvovala baš, ali sam imala veliku podršku ljudi, često mi se to dešavalo u tom periodu, skupljala sam, uložila sam u kuću, u auto i pesme. Sredila sam kuću u Crnoj Gori, videćete. Obezbedila sam porodicu - rekla je Marijana za Blic.

Podsetimo, Marijana i Dalila zajedno su bile u Crnoj Gori ovog leta.

@alo_portal “Tresem se, ruke mi se tresu. Imam veliku tremu. Sanja je zasluzila da se pojavim ovde, iako se ne pojavljujem cesto na dogadjajima.” #alo #alodnevnenovine #elenakitic #sanjavucic #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading