Dušica Jakovljević
Foto: Alo/Foto: ATA Images

U rijaliti programu Elita sinoć se održalo vanredno ubacivanje, a osim Adama Đoganija, na imanje su stigle i dve devojke.

Naime, bivša zadrugarka Žana Omnija je ponovo ušla u rijaliti, a u razgovoru sa Dušicom Jakovljević je otkrila u kakvom je odnosu sa Markom Markovićem.

- Mislim da čovek privatnost treba da zadrže sa sebe. Maki i ja smo u fantastičnim odnosima, odlična komunikacija ali mi donekle smeta ta razlika u godinama ali ostavljam prostora da vidim da li će taj odnos ići, neka ostane "veza bez veze" kao i odnos Aneli i Janjuša - rekla je Žana.

Nakon Žane, u rijaliti je ušla i atraktivna crnka koja je odmah bacila oko na Mensura Ajdarpašića.

Muški deo učesnika je odmah zapazi atraktivni izgled nove takmičarke, dok su je žene odmerila od glave do pete.

- Dobro veče, ja sam Danka Grujić Bavila sam se modelingom ranije, a do skoro sam radila u kladionici. Imam trideset jednu godinu - kazala je Danka.

- Da li je moguće da ti se desi ljubav ili se*s u rijalitiju? - upitala je Miljana.

- Teško, ali nikad ne reci nikad. Ovan sam u horoskopu - kazala je Danka.

Nakon što je krenula s upoznavanjem novih cimera, Danka je odmah došla do Mensura Ajdarpašića, ali on nije bio raspoložen za upoznavanje.

- Zdravo, ja sam Danka - rekla je ona.

Mensur je pokušao da izignoriše njeno javljanje, ali je ovlaš dodirnuo po ruci i odmah prošao pred.

 

@alo_portal Hauser: U Beogradu se osecam kao na moru, mozda u publici budu i Rozga i Bekvalac #alodnevnenovine #alo #alonovine #fypシ #fypシ゚viral #hauser ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading