Siniša dobio Đedovića na sudu
Foto: Alo/Printscreen

Bivša zadrugarka Marija Kulić vodi rat na više frontova. Kako je sinoć u svom "lajvu" na društvenoj mreži TikTok otkrila, podnela je 22 tužbe protiv učesnika "Elite" i ne namerava da stane. Marija je kasnije na svom Instagram profilu otkrila da je njen suprug Siniša Kulić tužio Marka Đedovića, kao i da ga je dobio na sudu.

- Da vas obavestim moj suprug je dobio na sudu šuglju Đedovića za reči silovatelj i čim dobije presudu, slikam i objavljujem - glasila je objava na Marijinom profilu, a potom se nadovezala:

Siniša dobio Đedovića na sudu

Printscreen

 

- Sve je objavljeno na mom Instagramu još pre nekoliko dana. I slike što su je slikali i za to će da ih tuži Miljana - zaključila je Marija.

Kako je sinoć istakla, Marija planira da živi od tužbi koje dobija.

- Ali opet, to je jače od mene. Svaka majka bi tako reagovala, kad se ti šljamovi okome na nju, njih 50. Svakog dana spremam, kuvam, čistim, oni jedu g*vna po ceo dan... Do sada 22 tužbe su otišle za učesnike rijalitija. Ja nemam potrebu da idem tamo za novac. Čekam da se završi sezona da živim od tužbi, godinu dana ću živeti na moru samo od tužbi iz rijalitija, pa nek pričaju ko je oberk*rva, ko je silovatelj... - besnela je Marija u svom "lajvu".

@alo_portal I voditeljka Ana Radulović nam je čestitala rođendan! 🥰 Hvala na lepim rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti ❤️ #alo #alodnevnenovine #anaradulovic #rodjendan #fypシ #fypシ゚viral #foryou ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading