Ša
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Tokom emisije "Izbor potrčka" došlo je do žestokog sukoba između dva repera, Nenada Aleksića Ša i Dušana Tomića Šana. Voditeljka Ivana Šopić dala im je reč da komentarišu današnju podelu budžeta, a Ša je žestoko napao Šana jer nije bio zadovoljan srednjim što je dobio 3.000 dinara, a stariji reper smatra da je to sasvim dovoljno za lagodan život u rijalitiju. 

- Dečku svaka čast kako je podelio i svi su po zasluzi dobili. Ljudi koji dobiju tri hiljade budžet, pušenje je luksuz. Ti si ispao jako glup i šta te briga da li neko dobija ili ne? Ti si ovde nebitan. Napušio si čoveka jer ti je dao tri soma. On je kao oni ćomani u kraju dok zicka za cigaru - govorio je Ša. 

- Bar nisam posle dva dana kukao kako hoću kući - poručio je Šan.

- K*rcem ću te pući. Sve što će ovaj ljaksofonac napraviti je ovo sad - rekao je Ša.

Aleksić otkako se uselio u Belu kuću odmah je naipao na probleme i već nekoliko puta je pokušao da napusti rijaliti i pravio dramu, zbog koje su njegovi prijatelji morali da ga smiruju. Naravno, reper menja raspoloženje zbog nerazjašnjenih odnosa sa suprugom, Vanjom Aleksić, za koju nije 100 odsto siguran da li će ga sačekati kad se njegovo takmičenje završi. 

@alo_portal Desingerica o narkoticima: “Pre bih bio na kokainu, nego na travi” #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ #fyp #foryoupage #desingerica ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading