Ana Ćurčić
Foto: Printscreen/Printscreen/Pink.rs

Bivša rijaliti učesnica Ana Ćurčić česta je tema u "Eliti". Njena bivša prijateljica Milena Kačavenda odlučila je da je raskrinka i kaže sve što zna o njoj, a tim povodom se sada oglasila i ona.

Naime, Ana do sada nije želela da preterano komentariše Kačavendine izjave, ali je sada rešila da progovori o svemu u želji da više ne bude deo rijalitija, te istakla da je sve što se dešava proteklih meseci dodatno uticalo da se njeno stanje naglo pogorša.

Ana Ćurčić

Printscreen

 

- Ovim putem želim da kažem da je za mene rijaliti završen. Neću ga igrati ni spolja ni unutra. Ono što se trenutno radi osećam kao da me svako jutro udari "uragan" posle kojeg moram da se sastavljam iznova i iznova. Nikome nisam namenski nanela zlo, možda sam pogrešila, ali ne iz loše i zle namere. Ljudi koji su moje učešće vodili spolja, posle kojeg ni dan danas ne mogu da se oporavim, sigurna sam da nisu takođe imali loše namere, ali su se neke stvari samo meni obile o glavu. Sa tim stvarima stavljam tačku na sve sto se tiče rijalitija. Ovoliko hejta i osuda zaslužuju monstrumi. Svim onim koji trenutno igraju rijaliti želim srećnu sezonu. Da je uspešno završe i da konačno dokažu svoju istinu. Takođe, ljudima koji ulaze na kontu mog imena isto želim sreću. Moje zdravstveno stanje je poprilično loše i iz tog razloga stavljam tačku na sve sto se zove rijaliti!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading