RAZARAJUĆA ISPOVEST ANE ĆURČIĆ: Nije izdržala više, priznala sve, a onda uništila Acu Bulića
Foto: Alo/Printscreen

Drugoplasirana zadrugarka Ana Ćurčić na Instagram profilu odlučila je da se oglasi i otkrije sve o njenom stanju kroz koje prolazi sada. Naime, Ana je imala potrebu da se obrati svima i poruči da stavlja tačku na priču vezanu za rijaliti, te je progovorila i o odnosu sa Acom Bulićem, kako su mnogi shvatili, jer ga je nazvala ,,promašenom ljubavi".

Ana Ćurčić

Foto: Estock

 

- Od izlaska iz Zadruge, pokušavam da svoj ,,mali" život sastavim. Promašene ljubavi, promašeni prijatelji, promašeni potezi. Da mogu da vratim vreme nikada ne bih ušla u Zadrugu i nikada ne bih jurila ono zbog čega sam se izgubila. Ja nisam i nikada neću biti rijaliti igrač. Ja sam samo običan čovek. Krv i meso. Imala sam svoje greške, svoje propuste. prenaglačeno sam se radovala, tugovala i svađala. Na tome vam se izvinjavam. nisam umela drugačije. To me je sve koštalo i još uvek plaćam cenu svojih pogrešnih poteza. Nisam ni u kotanktu ni sa kim ko je trenutno na sceni rijalitija i više nikada neću biti. Svojim učešćem naštetila sam samo sebi i svojoj porodici - napisala je Ana, pa dodala:

Ana i Aca

Instagram

 

- Ovim putem želim da kažame da je za mene rijaliti završen. Neću ga igrati ni spolja, ni unutra. Ono što se trenutno radi osećam kao da me svako jutro udari ,,uragan" posle kojeg moram da se sastavljam iznova i iznova. Nikome nisam namenski nanela zlo, možda sam pogrešila, ali ne iz loše i zle namere. Ljudi koji su moje učešće vodili spolja posle kojeg ni dan danas ne mogu da se oporavim, sigurna sam da nisu takođe imali lošu nameru, ali su seneke stvari samo meni obile o glavu. Sa tim stvarima stavljam tačku na sve što se tiče rijalitija. ovoliko hejta i osuda zaslužuju monstrumi. Tako da smatra da nisam ni ja. Svim onim koji trenutno igraju rijaliti želim srećnu sezonu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading