Matora čupa Anitu
Foto: Alo/Printscreen

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović, po svemu sudeći, već izvesno vreme imaju bračnih problema, posebno otkako su se zajedno uselile na imanje u Šimanovicma i postale učesnice "Elite", a snimak od od prethodne večeri zaprepastio je sve gledaoce rijalitija.

Naime, Matora i Anita su zajedno legle da spavaju, da bi je Tomićeva u jednom trenutku zverski uhvatila za glavu i počupala je iz sve snage, te je "bacakala" po krevetu.

Kako se može videti na snimku koji već uveliko kruži po društvenim mrežama, nakon što se Matora brutalno fizički obrušila na svoju parnterku, Stanojlovićeva je ciknula, a zatim i preplašeno odskočila od učesnice "Elite", što obično i rade žrtve nasilja. Međutim, osim zverskog ponašanja koje je sve zgrozilo, gledaoci su bili šokirani činjenicom da niko nije prišao da spreči Tomićevu u ovom činu, iako se vidi da je bilo budnih.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Ja

22.09.2023 07:38

Nulta tolerancija na nasilje u Eliti. Ako su ovi elita onda stvarno ... Lepo narod kaže da gov.. uvek isplivaju na površinu

Ja

22.09.2023 07:38

Nulta tolerancija na nasilje u Eliti. Ako su ovi elita onda stvarno ... Lepo narod kaže da gov.. uvek isplivaju na površinu

Mi

22.09.2023 08:05

Eto promocije nasilja! Radi gledanosti dokle? Eto vaspitanja omladine.Stidim se ....onih koji dozvoljavaju.ELITO JADNA!

Sale

22.09.2023 08:53

Zašto je ne zatvorite u ustanovu zatvorenog tipa,tu elitu,ko dopušta i ćuti na takvo ponašanje,pa da je malo psihijatri posmatraju sve njih zajedno,bruko i sramoto za jednu državu,daće Bog da u ovoj zemlji samo takva elita ostane.