GRUJA VERIO MIMU! Bivši zadrugari staju na ludi kamen! (FOTO)
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Iako pevač Nikola Grujić Gruja nije želeo da otkrije ko je njegova izabranica koju je verio, a to je devojka koju je zavoleo u "Zadruzi", Milana Mima Šarac.

Iako nije želela previše da nam priča o svom odnosu sa Grujom i njihovim planovima za budućnost, odao ju je osmeh čim smo joj čestitali.

- Na čemu, na veridbi (smeh)? Ne znam šta da vam kažem, nemojte ništa da me pitate... Možda ću moći da pričam za koji dan, ne bih sada ništa otkrivala. Sve što mogu da kažem je da sam bez teksta, da sam ostala bez reči i da sam presrećna - rekla je Mima za Pink.rs.

Podsetimo, njih dvoje zavoleli su se u petoj sezoni "Zadruge" u kojoj je, zbog ljubavi koja mu se desila, Gruja javno ostavio svoju suprugu Ljiljanu, s kojom ima dvoje dece. Gruja i Mima su pred kraj rijalitija raskinuli, vezu su im obeležile turbulentne svađe i medijska prepucavanja, a potom su se krišom pomirili. Odlučili su da svoju intimu ne dele s javnošću, a u međuvremenu su, po svemu sudeći, uspeli da "stanu na noge" i poželeli da svoju ljubav krunišu brakom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading