ŽELI DA SE PRIKAŽE U BOLJEM SVETLU! Gruja se pere od Mime u Zadruzi 6
Foto: Massnori Josida

Do početka Zadruge 6 ostalo je malo više od mesec dana. Dok se očekuje zvanični spisak novih stanara „bele kuće“, Rijaliti plus ekskluzivno saznaje da će od septembra u Imaginarijumu ponovo živeti pevač i bivši zadrugar Nikola Grujić Gruja.

ŽELI DA SE PRIKAŽE U BOLJEM SVETLU! Gruja se pere od Mime u Zadruzi 6

Foto: Massnori Josida

 

Takmičar muzičkog šou-programa „Zvezde Granda“ široj publici je postao poznat tek kao rijaliti učesnik, nažalost ne po talentu za pevanje, već po talentu da od svog privatnog života tokom Zadruge 5 napravi pravi pakao.

Izvor blizak Grujiću koji je želeo da ostane anoniman otkriva za Rijaliti plus da je upravo to jedan od razloga zašto se odlučio da se ponovo useli na imanje u Šimanovcima.

- Gruja je prošle sezone u Zadrugu ušao oženjen, kao otac dvoje dece, s namerom da promoviše sebe i svoje pevanje da bi svojoj porodici obezbedio što bolju budućnost - počinje izvor, i dodaje:

- Sada već svi znamo da je tamo imao aferu sa Milanom Šarac Mimom i da je iz rijalitija izašao ukaljanog obraza i rasturene porodice. Ni sam nije slutio da je raspoloženje u narodu prema njemu do te mere loše da sada ima i probleme sa karijerom. Iskreno se kaje zbog svega, ali zna da nazad ne može.

ŽELI DA SE PRIKAŽE U BOLJEM SVETLU! Gruja se pere od Mime u Zadruzi 6

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Grujić je, kako navodi izvor, među prvima dobio poziv od produkcije da bude učesnik i naredne sezone i nije se mnogo dvoumio.

- Nikola je pristao da ponovo postane zadrugar ne bi li pokušao da se pokaže u boljem svetlu. Pored toga, zbog interesovanja publike koje je dobio uprkos nemoralnom ponašanju, uspeo je da dogovori i mnogo bolje uslove i nada se da će u narednoj sezoni sebe predstaviti onakvim kakav jeste. Cilj mu je da ovaj put boravak u rijalitiju ne gradi preko ljubavnih afera.

Dok se mnogi pitaju da li Gruja u Zadrugu ulazi sam, izvor otkriva veoma interesantan detalj.

- Pored Nikole, poziv za učešće je dobila i njegova rođena sestra Teodora. Njen ulazak nije potvrđen jer ona još uvek razmišlja da li da uđe u trku za nagradu od 50.000 evra i na neki način bude anđeo čuvar svom bratu -završava izvor za Rijaliti plus.

ŽELI DA SE PRIKAŽE U BOLJEM SVETLU! Gruja se pere od Mime u Zadruzi 6

Foto: Massnori Josida

 

Pesmu posvetio deci

Odmah po izlasku iz Zadruge Grujić je snimio pesmu „Bebo moja“, koju je posvetio svojoj deci, čija je imena strogo izbegavao da izgovara tokom trajanja rijalitija. Na mnogobrojne kritike gledalaca u emisiji „Narod pita“ pevač je u nekoliko navrata ponovio da je on uprkos svemu i dalje otac svojoj deci i da ništa na ovom svetu to ne može da promeni.

- Svaki dan viđam svoju decu, provodim vreme sa njima. Sve može da se vidi na mom Instagramu. Njima sam posvetio novu pesmu. Nema potrebe da me dovodite u bilo kakve loše situacije u vezi s mojim očinstvom - odgovorio je jednoj od gledateljki nedavno Grujić.

MILJANA SKINUTA SA RESPIRATORA Marija otkriva: I dalje je kritično, trpi jake bolove, samo da mi dete bude dobro!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
KoBra

02.08.2022 07:37

Ide u rijaliti da se ponovo zaljubi. To je on i nikako drugacije.

Nens

02.08.2022 10:14

Nemoze se on promeniti. Mnogo je naivan

Dušan

02.08.2022 11:34

Niko neće njega zvati da negde peva. Švaleraš.