Matora i Anita
Foto: Alo/Printscreen

Novopečeni bračni par Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović žestoko su se posvađale pred kamerama u rijalitiju "Elita", te zbog reči koje su izgovorile jedna drugoj, mnogi su mišljenja da su devojke javno stavile tačku na svoj odnos.

Naime, kako je istakla Stanojlovićeva na imanju u Šimanovcima, njoj smeta što Matora sa drugima komentariše o njihovim bračnim problemima, te je da je izigrala njihov dogovor pre ulaska u "Elitu". Tomićeva, sa druge strane, smatra da je sasvim u redu da njihovu intimu deli sa svojim cimerima u rijalitiju, te je došlo do ozbiljnog sukoba.

Matora i Anita

Printscreen

 

- Ja kad mene pitaju šta mi je, ja kažem ništa. Neću da delim našu intimu. Mi smo se dogovorile da ništa ne pričamo, a ti svima pričam - tvrdila je Anita. 

- Ja pričam ono što si ti već svima ispričala - rekla je Matora. 

- Ništa ja nisam pričala - brecnula se Stanojlovićeva. 

- Došla mi je Bojana da mi kaže da si joj pričala da nije u redu što kuvaš drugima - dodala je Jovana.

- Ja to pričam svima po kući i derem se - priznala je Anita. 

- Nemoj da se dereš na mene! Nije u redu prema tim momcima. Ja sam se ponudila jer ja uživam u tome - nastavila je da popuje Matora.

 - E, pa nećeš to više da radiš - kazala je mlada zadrugarka.

 - Neću da te trpim više! Možeš da mi popušiš k**ac - povikala je Matora i odjurila besna kao furija, ostavivši svoju partnerku iza sebe u čudu.

Komentari (0)

Loading