Ćerka Ane Ćurčić
Foto: Printscreen/Instagram

Afera "Tablet" se polako raskrinkava. Naime, počele su da cure informacije o Ani Ćurčić, njene privatne prepiske i razgovori, a sve objavljuje njena nekadašnja fan grupa "Lavice", koja sada nosi ime "Izigrane lavice". Svi su se pitali kako je došlo do toga da informacije procure, a na društvenoj mreži Instagram pojavile su se nove infomacije.

Naime, kako tvrde na jednom profilu Aca Bulić je kupio novi tablet, a Anina ćerka Iva Kovačević je stari predala adminki, da bi ga nosila na more. Umesto da sve obriše, ona je ostavila poruke, koje su počele da cure.

Prepiska Anine ćerke

Foto: Printscreen/instagram

 

Na jednoj od poruka vidi se da Anina ćerka komentariše dešavanja u "Zadruzi 6" i da pljuje Anđelu Đuričić i Zvezdana Slavnića, kao i da je zadovoljna činjenicom što su omraženi u narodu.

- Sada vi da svale kako je adminka ukrala, ali je adminka izgleda na vreme provalila s kim ima posla, pa sve fino slikala - stoji u objavi jedne stranice.

Podetimo, Milena Kačavenda je nedavno u rilijatiju iznela šokantne tvrdnje koje se tiču sukoba između Ane Ćurčić i njene ćerke Ive. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading