Mensur i Milena
Foto: Alo/Printscreen

Teodora Radojičić je privukla veliku pažnju ulaskom u "Elitu", a od početka rijalitija se muva sa Mensurom Ajdarpašićem i Nikolom Bukilićem. Sinoć je nakon žurke i više bezuspešnjih pokušaja Nikola uspeo da je poljubi, dok u Crnoj Gori, kako "Star" saznaje, Mensurova majka Naila strahuje da njen sin ne uđe u vezu sa takmičarkom, koja je osuđena kao ozbiljan narko bos i u zatvoru je provela tri godine.

- Znao sam da će Mensuru da se dopadne Teodora, on voli takve žene, da su svoje, otresite, pri tom, ona je lepa devpojka. Međutim, njegovoj majci se ta priča i ulazak u vezu sa Teodorom uopšte ne dopada. Ona je neko ko ima ozbiljne mrlje, osuđena je, ležala tri godine u zatvoru, sve to ima svoje. A Mensur je ipak iz Crne Gore, znate kako se tamo gleda na snajke i zetove. Bitno im je da snajka bude iz dobre, poštene kuće, što se kaže. Nikako ne prihvata da joj Teodora bude snajka i nada se da Mensur neće da se zavoza i da će da pazi šta radi - ističe Mensurov drug za "Star" i dodaje:

- On je skoro raskinuo vezu i kaže da je i dalje zaljubljen u tu devojku, e sad, vidi se da mu teodora baš prija. Ja znam da će, ako se zaljubi, on tu vezu i nju braniti od svih i da će se i mami suprostaviti ako treba. Varnica ima među njima baš, a ja sam se malo raspitao i čuo da je Teodora super lik i da je čak nameštena, ali da nije htela da cinkari i zato je dobila tri godine. I to dosta govori o njoj i njenoj lojalnosti. Ali dobro, Mensurova mama sada sve to vidi površno i to je onaj fazo šta će ljudi da kažu - dodaje Ajdarpašićev drug za gorepomenuti list.

Inače, Mensur još uvek ne zna da su se Teodora i Nikola smuvali, pa ostaje da ispratimo kako će reagovati kad ovo bude saznao.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading