Milica i Mensur
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

O odnosu Teodore Radoičić i Mensura Ajdarpašića već se uveliko priča i piše, iako su i dalje samo prijatelji, ali obostrane simpatije su veoma očigledne gledaocima Elite, koji pomno prate svaki njihov korak.

Oboje su na početku rijalitija izjavili da ne planiraju ljubav, ali se, po svemu sudeći, "omaklo", pa mnogi očekuju da će uskoro uploviti u vezu.Mensurova bivša devojka, Milica Veselinović, ni dan-danas ne može da prihvati raskid, pa neprestano provocira Ajdarpašića, za kog je nedavno izjavila da mu je ponovo cilj biti žrtva u vezi.Međutim, sada je otišla korak dalje, pa je na svom TikTok profilu objavila video posvećen "pojedinim učesnicima Elite", uz pesmu Aleksandre Prijović "Devet života":

- Ako te sutra druge odvedu, sve je u redu. Takve ti najbolje pristaju - beda na bedu - glase stihovi pesme, koju je otpevala Milica Veselinović.

 

 

Gotovo svi su odmah shvatili da se radi upravo o Mensuru, pa su se komentari neprestano nizali, dok je Milica sve ignorisala.

Republika

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nadica

09.09.2023 19:15

Šta hoće ova mala seljančica?! Raskinula je sa Mensurom pre više od godinu dana i toliko "je volela", da se ne zna skim je sve bila u Zadruzi 6!!!! Mala očito pokušava da ponovu uđe u rijaliti, pa glumi ljubomoru.