Ana i Aca
Foto: Printscreen/Instagram

Almir Asanović oglasio se za Pink.rs i otkrio nove šok detalje o Ani Ćurčić i Aci Buliću.

Vi ste poznati po tome da ste javno izjavili kako ste zaljubljeni u Anu Ćurčić. Hajde da čujemo kakvo je Vaše mišljenje o Aci Buliću?!

- On je jedan divan čovek, porodičan. Čovek je sportista... ja sam nekada igrao fudbal takođe. O njemu stvarno imamo najlepše mišljenje. Mogu čak i da mu zahvalim što čuva moju ljubav Anu. Ja iskreno volim tu ženu, pripremio sma i poklon za nju. Ona je u Zadruzi doživela nervni slom. Kada je pogledaš možeš vidiš jednu nežnu osobu sa kojom možeš da pričaš i da se našališ, ali sada nije to moguće jer je definitivno ubijena. Želeo bih da se sretnem sa njom kad sve ovo prođe. O njoj pišem i knjigu.

Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić ulazi u ''Elitu'', pa kakovo je Vaše mišljenje o njoj?

- Svaka žena je lepa na svoj način, svaka ima svoj šarm. Ona je je bivša drugarica moje ljubavi. Smatram d anije lepo postupila prema Ani. Mislim da je ona vidno branila Anu do samog kraja... ali neke stvari nije trebala da radi. Ja nemam nikakvih problema sa time. Mislim da Milena nije štetočina. Onaj čije ime neću da pomenem je štetočina. Smatram da Aca sada čuva Anu te da će se vratiti svojoj ženi kad se situacija smiri.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading