IZ EMISIJE MOŽE PRAVO U ZATVOR Oglasilo se ministarstvo, izdato hitno saopštenje zbog bivšeg muža Divne DNK
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Almir Asanović je tokom emisije govorio da je ludo zaljubljen u Anu Ćurčić, a nekoliko putaj joj je izjavio i ljubav.

Sada se oglasilo ministarstvo odbrane, koje je saopštilo danas da Almir Asanović, koji se u medijima predstavlja kao pukovnik i pilot Ratnog vazduhoplovstva i protivvaduhoplovne odbrane, nije pripadnik Vojske Srbije niti je to ikada bio.

"Radi istinitog obaveštavanja javnosti i sprečavanja dezinformacija, Ministarstvo odbrane saopštava da Almir Asanović koji se u medijima predstavlja kao pukovnik i pilot Ratnog vazduhoplovstva i protivvaduhoplovne odbrane nije pripadnik Vojske Srbije niti je to ikada bio", navedeneo je u saopštenju, a prenosi "Tanjug".

Dodaje se da se imenovani u javnosti pojavljuje u uniformi Vojske Jugoslavije, s oznakama Vojske Jugoslavije, koje više nisu u upotrebi u Vojsci Srbije.

Podsetimo, Almir je u javnost dospeo i kao bivši muž Divne DNK, dok je sinoć u emisiji narod pitao izjavljivao ljubav Ani Ćurčić.

- Pre svega svima dobro veče. Meni nije jasno što ste ovo organizovali, tu ekipu, a ne da budemo pukovnik i ja? On i ja moramo da se ispričamo. Moram da pitam Almira što se rasplakao? - upitala je Ana.

- Emocije prema tebi su mnogo jake - rekao je Almir i pokazao poklon koji je uzeo Ani.

- Ja mislim da bi on pao u nesvest kada bi me video - rekla je Ana.

- Ne bih, ja bih te zagrlio. Ja sam se sinoć potresao zbog Jelene Golubović. Ona je tebe vređala, ja tebe volim najviše, imam iskrene emocije, i boriću se da te zaštitim. - govorio je Almir.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading