REKLA MI JE REČENICU KOJU NE ZNAM KAKO DA PROTUMAČIM Marijana se pred nestanak čula sa cimerkom iz Velikog brata
Printscreen

Maja Kovačević tvrdi da je njena rođena sestra ubijena.

"Moja sestra se nije ubila, nije se ubila. Nalazi se na, staza 9, dvojica su je odvukli niz padinu 30 minuta, moram prvo da se smirim. Nakon rođendana na kojem je bila, imala je svađu sa dečkom, kojeg je udarila, i otišla, on je krenuo za njom, udario je nnekim alatom u glavu, zvao je čoveka i njih troje su se zaputili ka Šljemenu. Na Šljemenu su je dovršili, ubili su je, kada su je vukli niz padinu, nisu je. Dokumenti su namešteni, čovek koji je plaćen da je ubije, je ostavio njene dokumente na mostu, da bi izgledala kao da se ubila. Izvinjavam se gostima, ne želim da učestvujem u tome - rekla je Maja.

Nestanak pobednice rijalitija "Veliki brat" prijavio je njen suprug Karlo, a policija je odmah krenula u potragu i Marijanine lične stvari, dokumenta i telefon, pronađene su na Mostu mladosti nedugo pošto je prijavljen nestanak. Provereni su pozivi i poruke koje je Marijana razmenjivala neposredno pred nestanak, a među osobama koje su neposredno pred nestanak razgovarale sa njom je Tamara Janković, sa kojom je zajedno učestvovala u Velikom bratu 2011. godine.

Jankovićeva je tada za medije otkrila da je sa Marijanom poslednji put bila u kontaktu u nedelju na Uskrs.

- Nakon toga sam presabirala po glavi šta smo sve pričale i šta mi je govorila. Sećam se, da mi je u poslenje vreme stalno govorila kako sam srećna, stalno je potencirala na toj sreći. Govorila mi je da joj je drago što sam srećna i da vidi sreću kod mene. Ne znam kako to da protumačim. Nije mi se žalila na muža, govorila je samo da je sve u redu - rekla je Tamara za Telegraf i objasnila da je uz Marijanu bila i tokom teškog perioda.

- Ranije mi je pričala sa kakvim problemima se susretala u vezi sa Nemešem. Nakon razvoda od njega mi je govorila da je sve ostavila iza sebe, da se ne čuju više i da je spremna da ide dalje. Plašila se stalno osude javnosti. Za ovog muža mi je rekla samo da je sve u redu i da se dobro ponaša. Stvarno ne mogu ni da zamislim šta je moglo da se desi, ali sam ubeđena da nije osoba koja bi sebi naudila - zaključila je Tamara.

Podsetimo, Marijana Seifert, pobednica rijalitija "Veliki brat" 2011. godine, nestala je 27. aprila 2022. godine, a njena porodica sve vreme pokušavala da sazna istinu o okolnostima nestanka.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading