Matora i Anita
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Nije prošlo ni dve nedelje kako su se Matora i Anita venčale i započele zajednički život, međutim, nevolje su već počele.

Matora i Anita demolirale kuću

Instagram

 

Nekome smeta njihova sreća te na sve načine pokušavaju da Aniti otvore oči. Njoj na Instagramu šalju da je Matora prevarila i da postoje snimci na kojima se ona ljubi i vata sa dve devojke.

– Koliko sam shvatio oni aludiraju da su snimci Matore i još dve devojke nastali kada je ona prva napustila Zadrugu, jer je Anita tek veče nakon Matore izašla. Navodno ti koji pišu Aniti kažu da imaju i Jovanine poruke u kojima ona tvrdi da se nije zaljubila u nju, ali da joj je super priča da se pored nje skrasi i ostvari kao majka, a onda će da je šutne. Aniti su navodno i stigle neke prepiske ali joj se Matora kune da je to namešteno i da je fotošop. Anita joj za sada veruje, ali joj je rekla da ako postoji snimak kojim prete i ako je nastao nakon napuštanja rijalitija da će da se razvede po hitnom postupku. Anita se nervira što svi misle da je sa Matorom zbog para, a ona je stvarno zaljubljena. Međutim, prevau da joj oprosti neće. Anitina mama Angelina je pričala sa njom i sa Jovanom i rekla je ćerki da ne reaguje na hejtere i da će svi pokušati da im povare sreću jer su ljudi takvi. Posavetovala je da te poruke i ne čita. Matora tvrdi da iako snimak postoji to može da bude nešto pre ulaska u Zadrugu 6, jer je veče kada je ona ispala provela sa kumom Tamarom i Erminom Pašovć, te da sile nema da je bilo šta tada zgrešila – priča izvor blizak Aniti za Paparazzo.

Matora i Anita svadba

Instagram

 

Matora se oko ove teme nije monogo potresla.

– Ma budalaštine, Anita i ja se volimo i super nam je. Znam ja da to mnoge boli, ali šta da im radim. Konačno da i ja budem srećna i nikome ne dam da mi to pokvari, Anita je mlada, ali kapira mnoge stvari. Znam da boli kakvu ženu imam – rekla je Matora.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading