Ana stigla u pratnji Bulića
Foto: Alo/Foto: Estock

Miljan Vračević neretko je ulazio u sukobe sa zadrugarima kojima se nikada nije libio da kaže svoje mišljenje, a sada je prokomentarisao učešće Ane Ćurčić.

-Ako mi kritikujemo Anđelu, ne možemo da se hvalimo stvarima koje radi Slađa. Ana ne može da drži Slađu za ruku. Mnogo mojih drugara poznaje nju, u nekoj priči smo gde je ona rekla da poznaje moju ženu moju decu, ja sam stao uz nju u svakom smislu, al isto tako sam stao i rekao da neke stvari nisu u redu. Kada je bilo slikanje za Novu godinu, ona neće sa Anđelom da se slika, a sa Majom se slika sa osmehom. Dozvolila ćerki da istetovira Zvezdanovo ime, a Zvezdana ispljuvala najgore i rekla je da su njena deca morala zbog njega da hodaju na prstima. Što si dozvolila onda da ti ćerka istetovira ime dečka? Ona se kao umislila ide sa obezbeđenjem, koje ti obezbedjenje imaš, sve što je pričala sve priča drugačije, predstavi se da znamo koja si ti. Jel si mangup,baraba ili si dobra ucviljena majka?  Zamisli ona vodi ćerku na suđenje u Švajcarskoj, to je sve ona kriva. Ajde što ti ideš na suđenje svom dečku, šta će dete da ti se smuca po zatvorima- govoio je besno Miljan.

-Ona pre neko veče govori o lajvovima, u Zadrugu je ušla spremna i znala je tačno šta da traži, ona je obezbedila posebne uslove. Ona je ušla žena ruka u džepu, da li si s nekim vežbala ulazak? Njoj ako kažeš jednu reč koja joj ne odgovara ona odmah na tebe kreće - rekao je Miljan.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading