Rade i Rada Vasić
Foto: Alo/Kurir televizija

Rade i Rada Vasić, učesnici više domaćih rijalitija tokom godina za nama, ne kriju da su u nezavidnoj finansijkoj situaciji, pa mole ljude za pomoć, dok su odlučili da javno progovore i o deci koja su poslednjih nedelja u žiži interesovanja javnosti.

Mika i Giba Vasić

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Otvoriću žiro račun, pa molim sve ljude dobre volje da, koliko ko može i ima, pomognete nam. Makar po 100 ili 200 dinara, ko koliko može. Ja ću vama poželeti dobro zdravlje i sreću, a mi ćemo vam sve to opravdati u nekom rijalitiju. Nadam se da će nas neko uskoro zvati, to bi nam bio spas - rekla je Rada Vasić, dok je njen muž svojom izjavom šokirao, spomenuvši priče da mu treba bubreg.

- Meni treba novac za život i lečenje, a ne donor za bubreg. To mogu da mi daju i od mrtvaca - kazao je on za "Kurir".

NAŠ ZET NE ZNA DA JE IVANA BILA MUŠKARAC! Rada Vasić raskrinkala sinove i progovorila o njihovim operacijama, a evo zbog čega najviše strahuje!

Printscreeen/Kurir TV

 

Dotakli su se i sinova Mike i Gibe, koji su nedavno promenili pol.

- One su to krile jer su htele da sve otkriju u nekom rijalitiju, ceo proces od početka do kraja. Samo njih dve. To žele i dalje i neće odustati od toga. To im je poremetilo planove kad se saznalo i zato sam malo bila ljuta. Mi smo svu ušteđevinu potrošili na njihove operacije. To je sve koštalo 50.000 evra. Sve je urađeno tako dobro da su njihove stare muške polne organe dali drugim pacijentima, koji su postali muškarci. Doktor koji ih je operisao rekao nam je da su posle ti pacijenti dobili i decu. Bitno nam je da su ih svi podržali u toj odluci. Nijednu ružnu reč o njima nismo čuli kad se za sve saznalo - ispričala je ona za pomenut medij.

Vasići su otkrili i zbog čega sve vreme kriju sliku svog zeta Nemca.

- Obe imaju partnere. Ivana se udala za biznismena, on je stariji. Ima oko 40 godina. Ana ima dečka, sad žive zajedno. On je auto-mehaničar u "Mercedesu". Isto su godište. Njega nismo upoznale, samo preko video-poziva. Ana hoće da vidi kako je kad žive zajedno, ako to uspe, oni će se venčati. On malo razume srpski, ali tamo ima puno naših, to će se brzo saznati. Samo mi fali da se razvedu zbog mene. On ne zna da je Ivana bila muškarac i da je promenila pol. To mu nikad nije rekla. Otkad su se oni upoznali, moja ćera je žena i ima vaginu. Nije mu palo na pamet da je bila muško. Isti je slučaj i sa Anom. Eto, to je glavni razlog - priznala je Rada na kraju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading