Miljana i Car
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Voditelj Darko Tanasijević pročitao je nekoliko komentara sa društvene mreže tviter.

Žana kaže za Cara da je lep, znam da su ukusi različiti, ipak bih joj preporučila oftamologa - pročitao je Darko tvit.

Simpatičan je, harizmatičan, ne mogu da kažem da nije privlačan i da nema harizmu, a i lepota je u oku posmatrača - rekla je Žana.

Generalno se od njega pravi frajer u "Zadruzi", po čemu je to? Običan prostak, uličar, dečko koji je ozbiljno iskompleksiran, ponašanje katastrofa...Ne znam da nekoj normalnoj devojci koja drži do sebe Filip Car može da bude frajer. On mnogo treba da radi na sebi. Fizički izgled je najmanje bitan, muškarac treba da je ostvaren, da zna čime se bavi, kako da poštuje žene. Vidi se da ima dobri odgoj ali je to otišlo u drugu stranu, vrlo je grub, halapljiv, egocentričan, pucaju ga kompleksi kad nije u centru pažnje - rekla je Miljana.

Je l' postojao taj rivalitet između njega i Zvezdana - pitao je Car.

Zvezdan je pokazao koliko je on patio, to je ono kada je bio klinac bio je frajer, a sada je sredovečni čovek koji ništa nije postigao, pa je ušao u "Zadrugu" da doživljava nešto poput Filipa Cara, što je poprilično smešno. On je išao za mnom, bacao mi tajne signale, šutirao me ispod stola...Meni je to bilo na tom nivou, ništa specijalno - rekla je Popovićeva.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading