Zadrugarke u studiu
Foto: Alo/Printscreen

Bivša učesnica rijaliti šou programa "Zadruga", Tamara Nikolić, poznatija pod imenom DJ Tamaris, istakla se po ljubavnoj vezi sa Adamom Đoganijem koji je nakon raskida o njoj iznosio razne pikanterije, a u naletu besa u svađi je čak pozvao svoju porodicu da pusti u javnost njene gole slike koje mu je za slavu poslao je Tamarin bivši momak

Tokom boravka na velelepnom imanju u Šimanovcima bivša zadrugarka je isticala kako je totalno zadovoljna svojim fizičkim izgledom, međutim ipak je odlučila da uradi par korekcija.

Odlučila je da poveća svoja prirodna usta, međutim u njenom slučaju to ju je unakazilo. Preterala je sa količinom hijalurona koji se aplicira u usne, te je isti migrirao, pa joj usne nisu srazmerne i pune su ispupčenja i grumuljica koje ni najmanje ne izgledaju prijatno za oko.

-Mesec dana od mog izlaska iz rijalitija. Polako dolazim k' sebi i osmišljam kako će sve to izgledati u narednom periodu, kada se vratim onome u čemu sam najbolja i za čim mi srce zaigra svaki put. Kao i svaki put kada stanem ni binu ili DJ pult. Nije lako 9 meseci biti zatvoren i tih istih devet biti bez glavnog pokretača bez muzike. Tako mogu najaviti uskoro i prvi nastup , nove fotografije i objave koje spremam - napisala je Tamara.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading