DJ TAMARIS OPTUŽILA LEPOG MIĆU DA JE MAKRO! Bivši Zadrugar se hitno oglasio i izneo šok tvrdnje na njen račun, a onda joj zapretio!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Žestoko prepucavanje ovog dana između bivših učesnika ''Zadruge 6'' ne zanire se kraju, nakon što je Dj Tamaris iznela mnoštvo tvrdnji na račun Lepog Miće, a on se sada oglasio i otkrio svoju stranu priče.

Nakon što je Dj Tamaris poručila Pržulju da je raskrinkan, kao i da je potrebno da svoje ime preimenuje u ''Makro'', on je odmah reagovao za Pink, te je bez dlake na jeziku odgovorio bivšoj cimerki na prozivke.

DJ TAMARIS OPTUŽILA LEPOG MIĆU DA JE MAKRO! Bivši Zadrugar se hitno oglasio i izneo šok tvrdnje na njen račun, a onda joj zapretio!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Da li je ona imala se* s u sred bela dana, to ona najbolje zna, kao i da li je istina da je s Keričem bila intimna. Ne znam da li ima nešto novo da kaže, jer je opšte poznato da su zadrugari inače iznozili brojne laži o meni. Nazivali su me makoom, ubicom, nacionalistom, nema koje epitete nisam dobio. Njoj bi bilo bolje da pozabavi svokom kičmom, jer ima zdravstveni problem, nego da na moj račun inosi takve laži. Ne želim da se bavim devojkom koja ne zna da li je pošla, ili došla. Ne može da se odluči da li je propali Dj, farmaceut, poevačica u usponu ili nešto drugo. Najbolje se pokazala kao poltron Zorice Marković, njoj se uvukla u debelo crevo. Svetlana Bubanja Bucka me je svaki dan zvala, kako bih sa Tamaris otišao na kafu, što sam uradio, a nisam znao da je u vezi sa Adamom. Zašto joj onda momak nije objasnio kako da se snađe u rijalitiju, nego je mene molila? Što je sa mnom sedela, ako sam sve to, onda ispada da sam bio i njen makro?! Neka prvo pokaze ko je i šta je, odnosno da je obična uvlakača. Bolje bi joj bilo da pušta muziku na vrhu neke zgrade u Boru, jer za drugo i nije. Ne dotiču me komentari te pogubljene persone - poručio je Lepi Mića.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading