PRVI SUSRET IVANA I ŽELJKA NAKON RIJALITIJA Mali Kulić uživa u društvu oca, Marinković prizorom raznežio sve! (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Ivan Marinković zbližio se sa svojim sinom Željkom Kulićem tokom boravka u rijalitiju. 

Željko je nakon izvesnog vremena provedenog sa Marinkovićem shvatio da mu je on tata. Taj trenutak je mnogima naterao suze na oči, kao i samo upoznavanje oca i sina koje su svi doživeli emotivno. 

Naime, nakon zaršetka "Zadruge 6" Ivan je otkrio da se Željko i on još uvek nisu sreli, ali da će se to desiti u najskorije vreme. 

Sada je Marinković na svom Instagram profilu, na oduševljenje mnogih podelio fotografiju Željka u svom stanu. 

Ovim objavom ponosni otac pokazao je kako provodi vreme sa svojim sinom, te da ga ni nakon rijalitija u kom su boravili zajedno, nije zapostavio. 

Željka je u Beograd dovela Miljana Kulić kako bi se video sa svojim ocem, te ne sumnjamo da su i njih dvoje izgladili odnose upravo zbog deteta. 

Podsetimo, pre ulaska u Zadrugu Marinković nije bio u kontaktu sa dečakom i retko ga je viđao, a on čak nema njegovo prezime, već majčino.

- Drago mi je što sam se izmirio sa Marijom i Miljanom jer je to preduslov da imam kontakt sa Željkom. Pored sebe imam ženu koja nikada ni u jednom trenutku nije oduzimala meni pravo da imam bilo kakav kontakt. Miljana ima svoj život, ja svoj, deli na nekih 300 kilometara, ali hvala Bogu nije to ništa predaleko, možemo da se viđamo Željko i ja. Tu su vikendi, rasupsti... U "Zadruzi" su postavljani dobri temelji za naš odnos - pričao je Ivan.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading