mika i giba vasić
Foto: Alo/Foto: Printscreen/instagram

Mika i Giba Vasić su godinu dana posle promene pola pokazale kako izgledaju kao Ivana i Ana Nikolić! Majka Rada je na društvenim mrežama objavila njihovu fotografiju i pohvalila se da ima prelepe ćerke!

- Pozdravljam hirurga, hvala mu mnogo, a one su srećne kako je sve ispalo. Sve im je isto kao i kod mene, sada su prave žene! Ivana i Ana su fatalne crnke i moram da kažem da su mi sve pokazale, pa i polni organ, jedino što je kod njih sada sve novo i zategnuto, dok je kod mene, posle nekoliko porođaja, mnogo labavije - kroz smeh je ispričala Rada.

Mika i Giba kao žene

Printscreen

 

Ona je i objasnila gde joj se nalaze ćerke posle operacije promene pola, ali i zašto o svemu i dalje ćute.
- Najbitnije mi je da su one srećne, nek su mi žive i zdrave! Ja ničije dete ne diram i ne ogovaram, ja sam majka i boli me kada čujem da ih ogovaraju. Njih dve će nekada i o promeni pola javno da pričaju, zasad ne žele, nisu spremne. One žive u Nemačkoj, ne plaše se nikoga, nisu one prve koje su promenile pol. Zahvaljujući doktorima, one su sada prave lepotice, liče na majku. Ja sam ih podržala, kao i cela naša familija. Moram da kažem da sada imam pet ćerki i jednog sina! - objasnila je Rada.

ANA SPASOJEVIĆ DALA ŽESTOK SUD: "Igranje rijalitija posle rijalitija me ne zanima"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading