Milica i Mikica
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Kako se piše na mrežama, postoji snimak na kom se Milica Veselinović odmah nakon što je izbačena u superfinalu "Zadruge" obraća Bojaniću, koji je izašao nekoliko dana ranije, i pita ga:"Je l' sam se dobro oprala?" - to su mnogi protumačili na taj način da je zadrugarku interesovalo da li je poslednjih dana uspela da zataška priču o njihovom odnosu, međutim, njihov nekadašnji cimer iz Bele kuće ispričao je drugu stranu priče.

Nekadašnji zadrugar Stefan Radić Rodni demantovao je ove glasine i priznao da se, kako kaže, Milica njemu obratila, a da Mikica sa tim nema nikakve veze.

-Što se tiče klipa gde je ispalo da se Milica obraća Mikici za "pranje", demantujem! Obratila se meni, fora je bila da kada ispadnem, da je operem malo kod mame i ispeglam situaciju i njene postupke, a nema nikakve veze sa Mikicom, tako da vas molim da ne pišete i ne lupetate gluposti, kao i za još mnogo stvari što radite, jer zaista nema potrebe igrati se rijalitija i posle njega. Nadam se da uživate u svojim životima, kao i mi u našim - objasnio je Rodni.

Podsetimo, ranije se za Pink.ra oglasio Miloš Bojanić, koji takođe nije video da je Milica Veselinović opasnost za brak mlađeg Bojanića i njegove supruge Dušice.

- Mikica s nekim mora biti dobar. U mladosti sam bio bliži s ženama, nego s muškarcima, a to se zasnivalo na prijateljstvu i druženju. Mikicina žena je lepotica, kraljica, imaju troje dece, divan brak. Ne bi on dozvolio sebi da okalja porodicu i svoj brak. Mogu svi da nagađaju šta je u njegovoj glavi, a šta je zapravo tu, to samo on zna. Ja nagađam i mislim da znam. Ni Milica, ni bilo koja druga neće narušiti njegov brak. Ako mu je sela u krilo, kakve veze ima?! Ništa nisu uradili. Mikica je pametan, ume da se igra. Ako je pesma, pesma, onda zapeva, ako se igra, on će igrati, tako je i u rijalitiju, a neko neka proceni šta je u pitanju.

S druge strane, Zorica Marković je u emisiji "Pitanja novinara" priznala da je mnogo ranije primetila čudna dešavanja između Milice i Mikice.

Ja sam Mikici pre par meseci diskretno rekla, vidimo ovde, bilo je jako degutantno. Moje viđenje te njihove sitacije, relacije koju objašnjavaju i naravno da ništa drugo neće reći. Nisam se mešala dok nije bio klip ispred bazena. Mikica je perfidno kao i uvek rekao da je meni neki doktor nešto, a ja se vratila i opet mu rekla svoje mišljenje.Mislim da se sviđaju jedno drugom i da prikrivaju sve. Meni je to prešlo sve granice, a napolju će svakako imati se*s - rekla je Zorica pre nepunih mesec dana.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading