fiip car o aleks
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Filip Car završio je svoje takmičenje u ''Zadruzi 6'' kao četvrtoplasirani, a za medije izneo je svoje planove za budućnost sa Aleksandrom Nikolić. Na početku intervjua otkrio je kako je zadovoljan svojim plasmanom.

-Osećam se dobro, ispaćeno fizički i psihički. Mislim da sam daleko dogurao. Ljudi misle da je Bilal više zaslužio, slažem se. Sebe dajem maksimalno, u svakoj sekundi živim život unutra kao napolju i najzadovoljniji bih bio kad bi Aleks pobedila i dobila ono što zaslužuje. Ana je zaslužila pobedu isto, ali mislim da je Aleks više zaslužila - rekao je Car za Pink.rs i dodao:

-Odlično se osećam, znao sam po pozivu i pismima i čestitkama da oni to podržavaju i da nemaju ništa protiv, to mi je vetar u leđima i olakšanje. Naravno da mi je drago da podržavaju i da nemaju ništa protiv. Video sam Slovenku sa strane da nije htela da me pozdravi, verovatno mi zamera neke stvari. Ja se nadam da ćemo Aleks i ja pokazati da je naša ljubav iskrena kroz našu ljubav i brak napolju. Ne bi mi ni bilo zanimljivo da me je odmah podržala i zagrlila. Imam potrebu da se više dokazujem kolika je moja ljubav prema njenoj ćerki. Mislim da će ona vremenom sve prihvatiti - poručio je Filip, pa dodao:

- Aleksandra će verovatno u prvim momentima biti sa svojima, ja ću otići malo do Novog Sada, jer želim da vidim baku i ostatak rodbine. Posle toga ćemo Aleks i ja zajedno za Crikvenicu, ako sve bude kako treba.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading