Zorica i Ana
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Zorica Marković razgovarala je sa Darkom Tanasijevićem, pre svega o svom odnosu i prijateljstvu sa Anom Ćurčić, za koje mnogi misle da nije iskreno. 

- Šta se sve danas izdešavalo na pitanjima gledalaca? - pitao je Darko.

- Zanemela sam i ne mogu da verujem. Napad je bio ništa novo. Otkako Zvezdana nema oni su žešće počeli da napadaju ženu koja njima nije ništa uradila - rekla je Zorica.

- Ona je danas i u nekoliko dana dobila takve uvrede... Mića to radi perfidno, Mikica, Janjuš grubo, baš grubo.. - dodala je Zorica.

- Nije mi rekla da se čula sa Dejanom, nije mi rekla milion stvari... Ja sam bila u šoku kada mi je rekla da se čula sa Dejanom... Bilo mi je stvarno nelogično. Ona je meni kad je ušla rekla sve najbolje o Aleksandri, niti je rekla da je bilo šta primetila između nje i Zvezdana, dok danas kaže sad ću da kažem... Složili su se ona i Dejan da se ovo dvoje gledaju, šmekaju.. Ja to stvarno nisam videla - rekla je Zorica.

- Pokazala si i danas da nisi pravi prijatelj Ane Ćurčić zato što nisi ustala da je zaštitiš, kako kažu? - pitao je Darko.

- Mi smo te stvari raščistile. Dogovorile smo se još na početku kad je ona meni rekla ''Ti ćeš da ćutiš i nemoj da mi se mešaš''. Ona je rekla ''Ja ću sada voditi sama bitke''- rekla je Zorica.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading