Zorica i Ana govore o Aleksandri
Foto: Alo/Printscreen

Zorici Marković nije bilo jasno zašto je Ana Ćurčić odjednom počela da ratuje sa Aleksandrom Nikolić, pa je od nje pokušavala da dobije odgovore kako je došlo do toga.

- Ja sam tebi verovala, verovala sam i njoj jer se složila priča sa Zvezdnaom i sve je stalo. Ja nisam htela da ispadnem grbava, pričala sam joj: "Ni Sava, ni Dunav ne može da te opere", a njihove priče su se poklopile - rekla je Zorica.

Zorica i Ana govore o Aleksandri

Printscreen

 

- Misliš da je Zvezdan izneo pravu priču, pa skoro je rekao da će da progovori - rekla je Ana.

- Ja sam mislila da si stavila tačku na Aleksandru, ovo je za mene novi momenat - dodala je Zorica.

- Ako neko ovako priča meni znači da loše priča o meni i kad nisam tu - govorila je Ana.

- Pa onda se družila sa Anđelom. Što si ti to ćutala? - upitala je pevačica.

Zorica i Ana govore o Aleksandri

Printscreen

 

- Nisam želela da pokrećem tu temu jer me to nije zanimalo. Ja sam njoj od srca čestitala, ona je bila predobra prema meni, javljala mi se i sve sam pustila. Desio se radio i Filip, pa je rekla da više sa mnom neće kontakt sa mnom - pričala je Ćurčićeva.

- Onda je Filip razlog - zaključila je Zorica.

- Nije zbog Filipa. Danas je rekla da glumim žrtvu i da sam došla po pare. Ja sam njoj više puta rekla da sam je zaštitila. Priča se kako sam ja fotošopirala svoje slike i slala novinarima, po kući se to priča. Neka misle šta god hoće. Mića je rekao da me nijie prevario da ništa od ovoga ne bi bilo, pa naravno da ne bi bilo. Četiri godine njegovog zatvora je stvar našeg novog početka - dodala je Ana.

PROGOVORILA ŠAVIJINA MAJKA Da je imao pištolj, Karić bi ubio moju ćerku

Komentari (0)

Loading