RAZOTKRIVENA TAKTIKA ANE ĆURČIĆ KOJA ĆE JE DOVESTI DO POBEDE Voditeljka Zadruge joj postavila ključno pitanje i suočila je sa činjenicama!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Na današnjem sastanku došlo je do svađe između Ane Ćurčić i Aleksandre Nikolić, kad je Ana otkrila da je bila u kontaktu sa Dejanom Dragojevićem. Svađa se nastavila i u vanrednoj emisiji "Pretres nedelje", gde je Ana morala da pojasni zbog čega je stupila u kontakt sa PR-om Kije Kockar.

- Ja čitam između redova i stvarno se štedim. Ja ne da nisam ušla zbog novca, mislim da sam dosta o tome pričala. Vrlo jasno sam pokazala zbog čega sam ušla. Oni imaju pravo da misle da sam se ja spremala za rijaliti. Mislim da sam pokazala da ja ovo ne znam da igram. Ivana sam opsovala onako zbog srca, to sam ja ali izvinjavam se. On je opet hteo da me nabedi da sam se ja čula... Ne želim da mu dajem više na značaju. Ja o Kijinoj kumi ne želim da pričam. Zorica jedino zna zbog čega. Do saradnje nije došlo - govorila je Ana.

Ana razgovara sa Markom Đedovićem

Printscreen

 

- A šta će tebi PR? - upitala je Ivana.

- Ne želim, Ivana, neka oni misle šta hoće - rekla je Ana.

Reč je dobio Ivan Marinković.

- Ovakve ljude poput Ane treba pustiti da sami pričaju. Uporedio sam Dejana Dragojevića i Anu na jednom intervju. On je za mene dao sve što je mogao a pri tom mu se desilo isto što i njoj. Ona je samo fokusirana na svoju temu. Ja znam da ja takve igrače bolim. Ana je sve plaćeno radila. Moj generalni utisak je da je ona sve uradila, kako bi uništila Zvezdana. Ne znam kako je nije sramota, ne mogu da verujem kako može da ustane i da se pravda. Nisam te nijednom uvredio niti sam ti se uneo u facu - govorio je Ivan.

- Vidiš o čemu ti razmišljaš, to si ti - rekla je Ana.

- Prećutao sam ti prvi sastanak, ti si jako snalažljiva u situaciji. Ti si životni igrač - rekoa je Ivan.

- Ja želim da sačuvam sebe od vas koji hoćete da me uništite - dodala je Ćurčićeva.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading