Zadrugarke u studiu
Foto: Alo/Printscreen

Voditeljka Dušica Jakovljević u večerašnjoj emisiji "Finalno izbacivanje" ugostila je Šarmen Soraju Leoni Altman, DJ Tamaris, Adama Đoganija, Miljanu Popović i Marijana Zonjić.

- Ona ponovo iznova istu priču. Odnos Ane i nje nije bio prirodan od samog starta i videla je da je između Zvezdana i nje muvakanje. Njoj je tako bilo lakše. To je neprirodno jer tu je stvarno bilo muvanja, završili su u krevetu i bilo je zagrljala. Poznavajući nju, znam da se i njoj on svideo. Ona je tad i dalje bila zauzeta devojka i možda nije bila spremna. Ona mi je u svkaom ondosu slična, sve mi je to deža vu. Smatram da je on bio uporniji da bi Aleks završila sa njim - govorila je Marijana.

Zadrugarke u studiu

Printscreen

 

- Slažem se, sve što je rekla. Mislim da se ona plašila da ne ide toliko duboko i kad je jednom zeznula da ne zezezne opet - rekao je Adam.

- Imala je dobrog savetnika Zoricu koja joj je govorila: "Bićeš najgora" - komentarisala je Miljana.

- Ja se ne slažem, gledala sam i Zorica je bila za tu priču i spajala ih je i tu su bili tajni ragovori. Aleksandra se uplašila pritiska. Popravila je sliku o sebi i nije htela da se sroza - dodala je Marijana.

- Ne postoji 10 Zorica da te spreči ako nešto želiš - poručio je Đogani.

Zadrugarke u studiu

Printscreen

 

- Zorica je stalno pričala kako se Zvezdan i Aleksandra gledaju, Uroš i ona u tandemu, a posle to nije postojalo. BIlo je da mu gleda u polni organ, to je Zorica pričala. Kad je postala najbolja prijateljica Aleksandri onda ne - prčala je Miljana Popović.

- Zorica je prenosila poruke, oni unutra to nisu mogli da isprate. On je hteo da bude sa njom od samog starta, znao je da je teža situacija jer je zauzeta i vremenom je odustajao i kad je krenula priča sa Carem on je stavio tačku. On bio bio sa njom da može - govorila je Marijana.

BRUTALNO ISKREN Sale Luks progovorio o stanju u "Beloj kući": "Veridba Cara i Aleks je fejk"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading