Zadrugari u studiu
Foto: Alo/Printscreen

Voditeljka Dušica Jakovljević je u studiju ugostila Brendona, Takija Marinkovića i Rodnija. Komentarisali su prekid prijateljstva Ane Ćurčić i Miljana Vračevića.

- On nekad ima neke teorije zavere, ja sam znao da će se posvađati i da će reći svašta. Tpeo je on dosta puta. Ona za njega je imala lepo mišljenje - rekao je Rodni

Zadrugari u studiu

Printscreen

 

- Je l' ste očekivali da će se Ana umeštai u svađu između Maje i Anđele? - pitala je Dušica

- Opet krećemo od onoga da je emocija preovladala i da je morala da uleti. Ona je to zbog Zvezdana uradila - rekao je Rodni.

- Monogamija je po prirodi jako dosadna, to mi je psiholog rekao - rekao je Brendon.

- Maja mi je rekla da je njoj dosadno, ali Ana je izgovorila Maji da je Maja laf. Ona je u njoj videla spas da sačuva Zvezdana, da preko Maje rastavi Zvezdana od Anđele i lakše mu se vrati - rekao je Taki.

- Prevarena žena je ušla da dokaže Zvezdanu da nema rijaliti prijatelje i da ga oni huškaju, a konstantan izazivač revolta je ona. Kao da je spremna na neke svari, taktički - rekao je Rodni.

Zadrugari u studiu

Printscreen

 

- Često ljudi Anu od kad je ušla, pa su se razvijale priče i teorije, mnogi su je osuđivali jer je pisala bivšim zadrugarima. Da li ona malo taktizira ili je vodi samo emocija? - pitala je Dušica

- Taktizira, gledali su oni dosta rijaliti. Mislim da je to uticalo na nju - rekao je Rodni.

- Je l' Ana smisleno prebacila krivicu na Miljana i Cara za Zvezdanovu diskvalifikaciju? - pitala je Dušica

- Mislim da je spremna ušla, počevši od Kijine kume, pa čuvši se sa Carem, ali kad je ušla sve je palo u vodu - rekao je Taki.

RIVALKE, BLAMANTNO SE PONAŠAJU Brendonu nejasno šta zadrugarke vide u Zvezdanu, Taki otkrio kakvo mišljenje ima o Anđeli

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading