Sanja i Marko se svađaju
Foto: Alo/Printscreen

Marko Stefanović krenuo je u vešeraj kako bi legao da spava, ali je tamo zatekao Sanju Grujić s kojom je odmah ušao u svađu.

- Ti ostaješ u onom tamo krevetu - rekao je Marko.

Sanja i Marko se svađaju

Printscreen

 

- Ne ostajem ja u krevetu, nećeš me na to primorati, ne želim da produbljujem svađu i želim da ti kažem da treba da te bude sramota. Hvala ti Marko - rekla je Sanja.

- Ovo je najmanji problem što ću ja da uradim. Je l' sam ja to zaslužio?! Znaš da si ti kriva - rekao je Marko.

Sanja i Marko se svađaju

Printscreen

 

- Pa cepaj mi stvari, navikla sam da mi cepaš stvari. Zašto si mi to uradio?! Želim da razdvojimo budžete - plakala je Sanja.

- Prešao sam ti preko onoga što si mi uradila u bazenu. Ti si flertovala sa drugim muškarcima, pućila se i trtila tamo, nakon toga što si mi zamerila ono za Slađu. Sednem pored tebe i objasnim ti neke stvari, ti kažeš: "Gledaš sada u Maju, neću da budem kod bazena". Ti si neko ko je jako iskompleksiran, bolestan i neko ko je užas. Ovo što radim ide meni na štetu. Vrlo dobro znaš koliko sam prema tebi bio dobar, koliko sam se trudio da zaštitim ovaj odnos, da me ne povezuju sa drugom devojkom, svaka devojka s kojom sam povezivan si ti i Palčica. Ti si me povezala sa ostalim devojkama. Ljubomorisala si mi na sve devojke - rekao je Marko.

SLAVLJE U DOMU POPULARNE GLUMICE Ćerka Kaline Kovačević slavi 4. rođendan, a njen dolazak na svet pratio je niz komplikacija

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading