SLAVLJE U DOMU POPULARNE GLUMICE Ćerka Kaline Kovačević slavi 4. rođendan, a njen dolazak na svet pratio je niz komplikacija
Foto: Printscreen/instagram

Zbog problema kroz koje je prolazila u trudnoći, kao i činjenice da se Anika rodila dva meseca pre termina, poznata glumica sa posebnom emocijom doživljava prvi dan juna.

“Od prvog dana tvog života bila si suočena sa velikim izazovima i ogromnom borbom. Iako je sve bilo pod velikim znakom pitanja, moja vera da sve mora biti dobro i tvoja hrabrost i upornost da se boriš i preživiš dovele su do toga da danas u radosti proslavljamo tvoj rođendan. Ti si majkin ponos i ja znam da si ti posebna. Ti znaš da ću za tebe i tvoju sestru prevrnuti svet ako treba. Tvoj i njen osmeh su mi najvažniji. Budi mi radosna, voljena, svoja i slobodna. Samo slobodan čovek je živ čovek. Voli te tvoja majka mnogo više nego što ovaj svet to može da oseti i spozna. Srećan ti rođendan, mila moja Anika”, napisala je Kalina jednom prilikom na Instagramu.

Ćerka Ljiljane Blagojević i Siniše Kovačevića više puta je javno govorila o komplikacijama koje su pratile obe njene trudnoće.

- Tri dana nakon što sam rodila Mionu dobila sam sepsu, inficirala mi se materica, šest nedelja provela sam u bolnici. Beba je bila sa mnom, ali u boksu, jer nisam mogla da je dojim budući da sam bila na teškim antibioticima. To mi je veoma stresan period u životu. Kada sam doživela kliničku smrt i odreagovala na neki lek, u glavi mi je čitav život prošao kroz slike. Pomislila sam šta će biti sa mojim detetom i posle toga se više ničega ne sećam. Uplašila sam se samo ko će moju ćerku formirati kao ženu i ličnost – ispričala je jednom prilikom Kalina.

PROGOVORIO O SUKOBU SA PEVAČICOM! Ovo je prava istina o odnosu Đanija i Sandre Afrike

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading