Anđela šokirala priznanjem
Foto: Alo/Printscreen

Naš proslavljeni košarkaš u penziji Moka Slavnić gostovao je zajedno sa svojim sinom Zvezdanom Slavnićem i Anđelom Đuričić u emisiji kod Dalile Dragojević i Milana Miloševića. Milan je konačno pitao ono što zanima sve gledaoce Zadruge.

- Da li ste vi stupili u kontakt sa Anđelinim roditeljima. Javnost je saznala da situacija u njihovoj kući nije ni najmanje lepa što se tiče prihvatanja veze sa Zvezdanom? Nju tek očekuje razgovor uživo - pitao je Milan. 

Anđela šokirala priznanjem

Printscreen

 

- Demantovaću te iz pouzdanih izvora. Ta osoba koja dobro poznaje njene roditelje mi rekla da situacija uopšte nije takva kako su mediji predstavili. Ta kuća se prodaje pet godina. Uopšte nisu oni odlučili da prodaju kuću zbog Anđeline situacije u Zadruzi - rekao je Moka.

Moka Slavnić priča o Pinku

Printscreen

 

- Tako je - složila se Anđela

- Nisam se čuo sa njima. To bi bilo neukusno. Oni su malo ljubomorni jer prisvajam Anđelu. Oni su imali amonizitet prema Zvezdanu iz opravdanih razloga - smatra Zvezdan.

NAVIJA ZA NJIH OD POČETKA Moka Slavnić otkrio prve detalje razgovora sa sinom nakon diskvalifikacije, pa rekao ovo za Anđelu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading