ZATVOR, JAVNA PREVARA, PA VENČANJE POSLE DISKVALIFIKACIJE IZ RIJALITIJA! Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić ne prestaju da šokiraju, njihovi roditelji se hvataju za glavu
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Kontroverzni rijaliti učesnici Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić diskvalifikovani su iz "Zadruge" zbog nasilničnog ponašanja, a od izlaska iz "bele kuće" nalaze se u stanu njegovog oca Moke Slavnića.

Njih dvoje od juče borave u Slavnićevom stanu na Novom Beogradu, a sada je ona šokirala svoje pratioce na Instagramu.

Naime, Anđela Đuričić je objavila fotografiju na kojoj se vide njene i Zvezdanove ruke sa burmama, a uz to je napravila anketu: "Da li smo rekli da?".

Kako su na njihovim rukama zasijale burme, nema sumnje da su posle rijalitija otišli pred matičara.

- Volim te! - napisala je kratko bivša zadrugarka.

Zvezdan Slavnić je poznat javnosti kao sin proslavljenog košarkaša Zorana Moke Slavnića. Svojevremeno je bio u zatvoru zbog ubistva Olivera Jovanovića, a iza rešetaka bio je devet godina.

U rijaliti "Zadruga 6" ušao je u septembru mesecu prošle godine, a malo potom prevario je nevenčanu suprugu Anu Ćurčić sa Anđelom Đuričić, sa kojom se sad, po svemu sudeći, venčao.

Ana je posle par meseci takođe ušla u rijaliti, pa su usledile žestoke svađe sa Zvezdanom i Anđelom, o kojima se naširoko priča.

Anđela dolazi iz Crne Gore, a njeni roditelji se prethodnih meseci ne oglašavaju zbog niza skandala koje pravi njihova ćerka, dok se dugo priča da su razočarani ponašanjem naslednice i da neće da čuju za nju.

Zvezdanova majka Slavica je bila u dobrim odnosima sa Anom, iako je njen sin otpočeo romansu sa Anđelom, međutim, nakon diskvalifikacije njenog naslednika, promenila je ploču i sad podržava njegovu vezu sa Đuričićevom

-Jedva čekam da vidim sina. Tačno je da ću se naći sa njim i sa Anđelom, ali ne bih otkrivala detalje. Zvezdan mi mnogo nedostaje - kazala je danas Slavica za "Informer".

Moka je isprva podržavao Anu, da bi potom svim srcem bio uz Zvezdanov izbor da bude sa Anđelom. Zvezdan je i Anđelu prevario u rijalitiju sa Majom Marinković, a njegov otac je i tad bio za njegovo pomirenje sa Đuričićevom

ANA ĆURČIĆ DOŽIVELA NOVU NEPRIJATNOST Nakon Zvezdanove diskvalifikacije prati je loša sreća, ispovedila se ovoj zadrugarki

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading