IZ KREVETA UDARAJU NA PRODUKCIJU Zvezdan Slavnić objavio snimak, traži pravdu za Anđelu!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Do sada je već uveliko poznato da ceo Balkan ne prestaje da bruji o jučerašnjem bahatom ponašanju Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić i njihovom grubom kršenju pravila Pink produkcije, odnosno rijaliti programa "Zadruga", usled čega su diskvalifikovani, uz obavezu da svako od njih isplati po 50.000 evra na ime kazne, kako je detaljnije precizirano u ugovoru koji su pre samog ulaska u pomenuti projekat potpisali.

Međutim, iz svog "zajedničkog" gnezda, oglasili su se zaljubljeni Zveki i kako fanovi zovu Anđelu "Zveknuta", te udarili na Pink produkciju, zahtevajući diskvalifikaciju Maje Marinković.

Slađa Lazić, govorila je kako je Ana Ćurčić videla da Anđela Đuričić nije prva započela fizički okršaj dve ljute rivalke, već da je Maja Marinković ta koja je prva udarila šamar svojoj diskvalifikovanoj cimerki.

Na ovakvu konstataciju, Maja je bila pomalo zatečena, ali se u odgovoru snašla, koliko toliko.

- Ne! Ne, nije istina, ona je mene prva razvukla tamo. Ja sam joj potom udarila šamar, pa me je ona razvukla kod bazena - govorila je Marinkovićeva besnim glasom, oblačeći svoj duks, dok se Slađa samo saglasila sa njom u tišini.

Međutim, Zvezdan Slavnić preko svog, kako fanovi govore, zvaničnog Instagram profila, podelio je ovaj snimak i zahtevao od produkcije hitnu diskvalifikaciju Maje Marinković. Slavnić je stao u odbranu svoje ljube, ne razmišljajući da tako udara na produkcijsku kuću, koja mu je tolerisala i previše. Prilično nesmotreno i nespretno sa njegove strane.

Da li će do ovoga doći, ostaje nam da ispratimo. Jedno je sigurno, Zvezdan i Anđela sada iz svog "zajedničkog" gnezdan mogu da zahtevaju šta god im je volja.

"ANINA DECA SU U STRAHU ZBOG ZVEZDANA" Aca Bulić najavio suočavanje sa Slavnićem, pa otkrio da će ubrzo dobiti njegov poziv!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading