NAKON GAŠENJA ZADRUGE-BANKROT! Mnogi rijaliti učesnici nemaju dana radnog staža, najgore će proći najpopularniji!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Ova objava izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama, a mnogi su se zapitali čime će se baviti takmičari šeste sezone nakon ukidanja rijalitija, kako mnogi od njih godinama zavise od ovog šou programa.

Jedno je sigurno, za starije rijaliti igrače i pevače nema zime. 

Zorica Marković ima jednu od najuspešnijih karijera na estradi, a uspešno se bavi i ugostiteljskim biznisom. 

Lepi Mića je preko deset godina u različitim rijaliti formatima i zaradio je pozamašnu sumu novca koju čuva.

Pevač Mikica Bojanić se osim pevanjem, pre "Zadruge" bavio i vožnjom šlepera po inostranstvu, a njegov otac Miloš važi za jednog od najimućnijih na estradi.

U najvežem problemu su zapravo oni koji nisu imali zanimanje pre učešća ili izgrađenu karijeru, već su se proslavili pojavljivanjem u Zadruzi.

Članovi ljubavnog četvorougla koji trese "Zadrugu" su u problemu.

 Zvezdan Slavnić godinama ne zarađuje na pošten način i bio je u zatvoru zbog krađe, a imao je i problema sa kockom i dugovima, pa mu je rijaliti došao kao kec na deset. Slavnić je čak planirao da uđe u nekoliko narednih sezona kako bi se obogatio, ali će mu ovaj plan očigledno propasti. Slavnić je u "Zadruzi" otkrio i da je hteo da nađe pošten posao, ali da mu Ana Ćurčić nije dozvoljavala, a često su pričali o tome kako su želeli da otvore autoperionicu.

Ana sa druge strane ima mnogo veći honorar od svog supruga, a uspešno je vodila i salon lepote, tako da će najverovatnije proširiti biznis.

Zvezdanova ljubavnica Anđela Đuričić ima frizerski salon u Herceg Novom, imućnu porodicu koja izdaje apartmane, a još prošle sezone joj je bio plan da napravi salon u Beogradu. Tokom učešća u "Zadruzi" Anđela i Zvezdan su stekli veliki broj fanova, koji im redovno šalju poklone na imanje, pa se može zaključiti i da će im oni biti dodatni izvor prihoda.

Maja Marinković je učestvovala u pet sezona "Zadruge", ali zbog kazni nije zaradila mnogo novca, te je zavisila od svog oca Takija i reklama na Instagramu, što će joj najverovatniji biti glavni izvor prihoda nakon ukidanja rijalitija.

Aleksandra Nikolić je pre "Zadruge" bila promoterka i animir-dama u zemlji i inostranstvu, a tokom veze sa Dejanom Dragojevićem počela je da snima klipove za Jutjub. Aleks je dobijala novac i od fanova. U ovoj sezoni je priznala da želi da upiše programiranje, jer želi da zaradi mnogo novca. Njen dečko Filip Car je pre prvog učešća u "Zadruzi" radio kao obezbeđenje po klubovima na Hrvatskom primorju, a u pauzi između sezona "Zadruge" je uglavnom izlazio, radio je nekoliko reklama za Instagram i glumio u spotu. Za sada nije poznato čime će se baviti nakon izlaska, ali često je napominjao da želi da se vrati u rodnu Crikvenicu i tamo nastavi život.

Nekoliko aktuelnih učesnika ima zanimanja od kojih su zarađivali pre "Zadruge", dok drugi nemaju dan radnog staža. DJ Tamaris je radila u apoteci i bila di-džej, Anita Stanojlović je profesionalna šminkerka, Miljana Popović je glumica, Lazar Čolić Zola je di-džej, Bilal Brajlović je influenser, a porodica mu drži i uspešan restoran u Sarajevu, Jovana Tomić Matora ima kafić, a radi i na jednom beogradskom splavu, Miljan Vračević radi kao šofer u Hitnoj pomoći, a nekada je bio i obezbeđenje poznatim ličnostima, Žana Đorđević se bavila ugostiteljstvom, a Marko Marković modelingom. Marko Petrušević Petrući je prestao da se bavi pevanjem, a novac je zarađivao na građevini. Ivan Marinković ima dugu rijaliti karijeru, a kako je otkrio, sa verenicom Jelenom Ilić će zarađeni novac uložiti u neki biznis. Ana Spasojević, Nenad Lazić Neca i Predrag Lazić Peca su novac zarađivali preko TikTok-a, što je postao trend među bivšim zadrugarima, a verovatno će mnogi od aktuelnih pribeći tome nakon ukidanja rijalitija.

"SKLONI SE OD MENE" Haos u Zadruzi, Ana Ćurčić urla na sav glas, ori se bela kuća od njenog vriska

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (4)

Loading
Milena

26.05.2023 14:22

Pa oni su sada glavni promotori nerada, pored promocije nemorala, bluda, nasilja, a da ostanu bez posla. Nema smisla. Toj našoj odabranoj eliti, predlažem da se pod hitno učlane u SNS i odmah će u skladu sa njihovim referencama dobiti sličan posao. Ako nemaju reference i Hrkalovičeva ih nije imala za državnu sekretarku pa je dobila posao. Znači brzo u SNS!

Србислав

26.05.2023 14:24

Нека поцркају доста су џабољебарили на рачун глупака који су дизали рејтинг Пинку.

Bojan

26.05.2023 14:38

Mlađim generacijama su dugo godina stvarali uzore. Od robijaša i kriminalca postajali su junaci, od prostakuša i sponzoruša stvarane su zvezde. Promovirali su nerad, nasilje, nemoral, kriminal, pa neka sada žive od toga.

Tata

26.05.2023 14:40

A imaju li ovo uzori mladih, nekakvu školu, nekakvu struku od koje inače svet živi ?