ODSVIRALA KRAJ Ana odlučila da potpuno digne ruke od Zvezdana
Foto: Alo/Printscreen

Ana Ćurčić konačno je prihvatila činjenicu da je Zvezdan Slavnić bio sposoban samo da je vara na svakom ćošku i da ne bira način da bude glavni zavodnik u rijalitiju. Nakon Anđele Đuričić, Aleksandre Nikolić i Maje Marinković, Slavnić je ponovo dao priliku ljubavnici iz Crne Gore, a sve to bilo je dovoljno da njegova nevenčana supruga Ana digne ruke od njihovog odnosa.

Kako je ispričala, više ne razmišlja o pomirenju, iako veruje da će Zvezdan početi da je uhodi kad se Zadruga završi.

- On ima prebačaje, kad fiksira nešto. U meni traži krivca kao i svaki put. Mislim da je on bio mnogo emotivniji u našem odnosu nego ja. Iz mene je mnogo toga izašlo i ja sam tu priču zatvorila u svakom smislu. Kod mene više ne postojimo i on i te kako to vidi jer me poznaje. Njemu je po tom pitanju jako teško jer je shvatio da me je izgubio - rekla je Ana, i dodala:

- Mislim da me nije preboleo i verujem da će me potražiti napolju, ali do tog razgovora nema potrebe da dođe. On zna da kada ja stavim tačku na odnos, to je tako, ja se nikada ne vraćam nikome i idem dalje - rekla je Ana, koja je napisala pesmu posvećenu Zvezdanu, a otkrila je i kako se osećala kada je pročitala stihove te numere gledajući Zvezdana.

- Meni ga je to veče zaista bilo žao jer sam u njemu videla bol. Sa Zoricom sam pričala o njegovoj zapuštenoj i zakržljaloj suštini. Ja njega ne mrzim i nikad neću moći. Nisam ja tip žene koja bi ga zgazila, uvek sam se ophodila prema njemu zaštitnički. Zaista ga ne mrzim. On je deo moje prošlosti i zauvek će ostati u meni - rekla je Ana.

 

Veza s Anđelom je smešna!

Ana je na pitanje o odnosu njenog bivšeg i Anđele Đuričić rekla:

- Presmešni su mi. Kada je prvi put raskinuo s njom, mene je bilo krivo, ali to je on. Tempirana bomba. Videćemo šta će biti do kraja u tom njihovom odnosu.

GDE JE NESTALA BIVŠA ŽENA NENADA ALEKSIĆA ŠA? O njoj je brujao ceo region, a evo šta radi od kako se reper po drugi put oženio!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading