OVO JE DOKAZ DA JE ANĐELA PREVARILA ČITAVU NACIJU Sve izašlo na videlo, propašće u zemlju kada sazna! (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Zadrugarka Anđela Đuričić tokom učešća u "Zadruzi 5" privukla je veliku pažnju svojim ponašanjem i moralnim kodeksima, zbog čega su je na kraju i završila na trećem mestu. Međutim, svojim ulaskom u šestu sezonu najgledanijeg rijalitija sve je to vrlo brzo pogasila ljubavnom vezom sa 22 godine starijim, a pritom i zauzetim, Zvezdanom Slavnićem.

OVO JE DOKAZ DA JE ANĐELA PREVARILA ČITAVU NACIJU Sve izašlo na videlo, propašće u zemlju kada sazna! (FOTO)

Printscreen

 

Otkako je pokazala svoje druge lice počeli su da isplivavaju raznovrni navodi njoj, kao i fotografije iz mlađih dana, za koje mnogi kažu da su dokaz da je radila korekcije na svom licu.

Slika koja je privukla veliku pažnju je jedna na kojoj Anđela opozira pored vrata, gde se vidi da je i u mlađim danima imala drugačije držanje, za koje je mnogi osuđuju da namerno potencira kako bi istakla svoju zajednjicu.

Neki od komentara na društvenim mrežama su i sumnje da je Anđela operisala svoj nos, a da li je to istina možemo samo da nagađamo jer ona i dalje stoji pri tome da na sebi ništa nije radila, osim korekciju usana.

"Drugaičiji joj je nos, sad deluje manje", "Mnogo se promenila, možda je pubertet", "Dobro se uradila, a kaže da nije", "Ponovo slagala" - bili su neki od komentara.

ZVEZDAN PRENEO ANĐELI POLNU BOLEST! Đuričićeva na ivici nervnog sloma, sprema se da napravi haos

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading